BASKETBALL CH. LEAGUE

BCL: Έχασε την ευκαιρία η Θεσσαλονίκη, σε Κύπρο - Βουλγαρία τα Final Four

BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε Κύπρο και Βουλγαρία μοιράστηκαν τα τέσσερα Final Four της προκριματικής φάσης του Basketball Champions League, στην Κύπρο θα δώσει τους αγώνες του ο Ηρακλής με στόχο να περάσει στους ομίλους.

Ο Ηρακλής πίεσε, ο Δήμος Θεσσαλονίκης τον υποστήριξε, όμως οι παράγοντες του Basketball Champions League έδωσαν τα τέσσερα Final Four της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης στη Λευκωσία και το Μπότεβγκραντ όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/8).

Το Group A (Μπάκεν Μπέαρς - Χάποελ Τελ Αβίβ και Ανβίλ - Μονς Ενό) θα γίνει στη Λευκωσία στις 23 και 25 Σεπτεμβρίου, το ίδιο και το Group B (Κεραυνός - Ηρακλής και Χρόνινχεν - Ντνίπρο) στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου. Το Group C θα γίνει στο Μπότεβγκραντ (Κλουζ - Ιγκοκέα και Φρίμπουργκ - Σπόρτινγκ) στις 23 και 25 Σεπτεμβρίου, το ίδιο και το Group D (Τσμόκι Μινσκ - Μπάλκαν και Νεμπτούνας - Λόντον Λάιονς) στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου.

Οι νικητές των ημιτελικών θα προκρίνονται στον τελικό και οι ομάδες που θα κερδίσουν, θα προκριθούν στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League 2020/21. Οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν στο FIBA Europe Cup.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ