BASKETBALL CH. LEAGUE

BCL: Διορία 24 ωρών στην ΑΕΚ για το Final-8

BCL: Διορία 24 ωρών στην ΑΕΚ για το Final-8

Η FIBA, μέσω επιστολής, ζητάει από την ΑΕΚ να την ενημερώσει αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Final-8 του BCL, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να μεταφέρει το τουρνουά σε άλλη χώρα.

Η FIBA έστειλε επιστολή μεσω της οποίας ζητάει να ενημερωθεί αν η ΑΕΚ μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Final-8 του BCL. Η διοργανώτρια αρχή, σύμφωνα με ενημέρωση της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ έχει δώσει διορία μέχρι την Πέμπτη (17/09) στους διοικούντες την Ένωση να απαντήσουν στην ερώτησή τους.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει το τουρνουά με βάση την αρχική συμφωνία (παρουσία κόσμου, συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων κλπ), τότε η FIBA θα αναγκαστεί να μεταφέρει τη διοργάνωση σε άλλη χώρα.

Θυμίζουμε πως στις 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου για την ανάθεση του Final Eight του BCL στην Αθήνα και την ΑΕΚ, με τους φορείς να τονίζουν πως η διοργάνωση θα γίνει κανονικά, με κόσμο ή χωρίς, ενώ το κόστος της ανέρχεται στα 1.500.000 ευρώ.

Ωστόσο, δύο εβδομάδες αργότερα, εξαιτίας και της ραγδαίας επιδείνωσης των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας, η διοργάνωση είναι στον "αέρα". Σύμφωνα με πληροφορίες, Η κυβέρνηση και η περιφέρεια είχαν πει ότι είτε θα γίνει με κόσμο ειτε θα καλύψει μέρος του κόστους αν δεν έχει κόσμο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν τηρήσει τις δεσμεύσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αγγελόπουλος για το Final Eight του BCL: "Ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς"
Η κλήρωση της ΑΕΚ στο Final Eight του Basketball Champions League
BCL: "Final Eight στην Αθήνα, άγνωστο αν θα υπάρχει κόσμος"
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ