BASKETBALL CH. LEAGUE

BCL: Δέδας και Καστρίτης διεκδικούν θέση στη διοργάνωση

Ο Στέφανος Δέδας στον πάγκο της Χάποελ Χολόν δίνει οδηγίες σε παίκτη
Ο Στέφανος Δέδας EUROKINISSI

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα και η Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη κατέθεσαν αίτημα συμμετοχής στο Basketball Champions League του 2020/21, ευελπιστώντας πως θα κερδίσουν το εισιτήριο για τη διοργάνωση της FIBA.

Την ώρα που οι προπονήσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς εν όψει της επανέναρξης της Winner League, η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα και η Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη κατέθεσαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα συμμετοχής στο Basketball Champions League για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο ομάδες ευελπιστούν πως θα κερδίσουν μια θέση στη διοργάνωση της FIBA, με την πρώτη να ψάχνει την τρίτη σερί συμμετοχή της και τη δεύτερη την επιστροφή σε αυτή μετά από δύο χρόνια. Το γεγονός πως αμφότερες έχουν επισημοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό πως τόσο ο Στέφανος Δέδας όσο και ο Γιάννης Καστρίτης θα βρίσκονται στην άκρη του πάγκου για ακόμη μία περίοδο, καθιστά σαφές πως δεν αποκλείεται το 2020/21 το... ελληνικό ενδιαφέρον για τη διοργάνωση να μην περιορίζεται στις συμμετοχές όσων ομάδων της Basket League βρεθούν σε αυτή.

Photo Credits: FIBA

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ