ΜΠΑΣΚΕΤ

Basketball Champions League: Τα αποτελέσματα της 2ης προκριματικής φάσης

Basketball Champions League: Τα αποτελέσματα της 2ης προκριματικής φάσης

Πέρα από τη Νίζνι, στην τρίτη προκριματική φάση του Basketball Champions League προκρίθηκαν σήμερα (28/9) η φινλανδική Κάρχου και η ελβετική Φριμπούργκ.

Το ταξίδι σταμάτησε πρόωρα για τον Άρη στο φετινό Basketball Champions League. Συνεχίζεται πάντως όχι μόνο για την Νίζνι, αλλά και για άλλες τρεις ομάδες, οι οποίες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην τρίτη προκριματική φάση της διοργάνωσης μέσω των αγώνων που έγιναν σήμερα και χθες.

Η φινλανδική Κάρχου των Ντάρελ Σάμερς (22 πόντοι) και Μάικλ Μόζερ (18 πόντοι) νίκησε για δεύτερη φορά την Λέφσκι Σόφιας (88-79) και συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της, όπως και η πολωνική Τορούν, η οποία πέταξε (χθες) εκτός συνέχειας την ισπανική Εστουντιάντες, στη μεγάλη έκπληξη της δεύτερης προκριματικής φάσης, με τον Κάρολ Γκρουσέτσκι να έχει 22 πόντους.

Με δύο νίκες προκρίθηκε στην επόμενη φάση η ελβετική Φριμπούργκ, αν και χρειάστηκε ένα άστοχο σουτ του Γκίπσον στην εκπνοή του κανονικού αγώνα (66-71) για να μείνει όρθια και να πάρει εν τέλει τη νίκη στην παράταση επί της ολλανδικής Γκρόνινγκεν με 79-77.

Όλα τα αποτελέσματα της 2ης προκριματικής φάσης:

Εστουντιάντες - Τορούν 69-84 (27/9)

Κάρχου - Λέφσκι Σόφιας 88-79

Αρης - Νίζνι 51-62

Φρίμπουργκ - Γκρόνινγκεν 79-77

Μπάκεν Μπέαρς - Σαρλερουά (29/9)

Αντβέρπ - Καντού (30/9)

* Η νικήτρια του ζευγαριού Αντβέρπ - Καντού προκρίνεται απευθείας στον 3ο όμιλο (της ΑΕΚ) λόγω της αποχώρησης της Εσκισεχίρ από την διοργάνωση.

Η 3η προκριματική φάση (1/10):

Φρίμπουργκ - Σακάρια

Κάρχου - Ναντέρ

Μπάκεν Μπέαρς/Σαρλερουά - Μούρθια

Νίζνι - Παρντουμπίτσε

Τορούν - Μπαϊρόιτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ