BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Στο Final Eight Ντιζόν και Τενερίφη

Basketball Champions League: Στο Final Eight Ντιζόν και Τενερίφη

Η Ντιζόν νίκησε τη Νίζνι και η Τενερίφη την Οστάνδη για να συμπληρώσουν το Final Eight του Basketball Champions League που αναμένεται να γίνει στην Αθήνα από τις 30/9 έως τι 4/10.

Τρία ματς από την κορυφή του Basketball Champions League 2019/20 βρίσκονται από το βράδυ της Τετάρτης (16/9) η Τενερίφη και η Ντιζόν, που νίκησαν την Οστάνδη και τη Νίζνι αντίστοιχα για να προκριθούν στο Final Eight της διοργάνωσης που όλα δείχνουν ότι θα γίνει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οριστικά στην Αθήνα από τις 30/9 έως τις 4/10.

Η Τενερίφη επικράτησε με 62-54 της Οστάνδης, με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας να έχει 13 πόντους και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να χάνει για έναν το double-double (9 πόντοι - 10 ριμπάουντ), την ώρα που ο Τόμας Γουέλς (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ) κι ο Λόικ Σβαρτζ (12 πόντοι) ξεχώρισαν από την βελγική ομάδα.

Η Ντιζόν, από την άλλη, νίκησε με 75-67 τη Νίζνι, χάρη στο 21-12 της τέταρτης περιόδου και τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντέιβιντ Χόλστον (20 πόντοι από 5/6 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 1/1 βολή, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα) και Αλεξάντρε Σασάνγκ (20 πόντοι από 8/9 δίποντα και 4/4 βολές). Κορυφαίος των Ρώσων ήταν ο Αρτέμ Κομόλοφ με 18 πόντους.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ FINAL EIGHT

Τουρκ Τέλεκομ - Ντιζόν

Νίμπουρκ - ΑΕΚ

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Μπούργος

Σαραγόσα - Τενερίφη

* Αν η ΑΕΚ κερδίσει τους Τσέχους, θα παίξει με τον νικητή του Σαραγόα - Τενερίφη

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ