BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Στην αγκαλιά της FIBA και η Λιμόζ

Basketball Champions League: Στην αγκαλιά της FIBA και η Λιμόζ

Την απόφαση να μετακομίσει από το EuroCup στο Basketball Champions League αντί 150.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια πήρε σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η ιστορική Λιμόζ.

Η μία μετά από την άλλη αποχαιρετούν το EuroCup οι ομάδες που το προτίμησαν τα τελευταία χρόνια. Μετά από τη Μπιλμπάο, τη Νταρουσάφακα, τη Ρίτας, της Τόφας και τη Γαλατασαράι ήρθε η σειρά της Λιμόζ να αποδεχθεί την πρόταση της FIBA και να υπογράψει συμφωνία διάρκειας τριών ετών με το Basketball Champions League, το οποίο την ήθελε και πριν από έναν χρόνο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lepopulaire.fr .

" Η Λιμόζ αποφάσισε για τις επόμενες σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα συμμετάσχει στο Basketball Champions League. Είναι μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, καθώς οι ηγέτες του επέλεξαν το BCL και ας μη θέλουν να το επιβεβαιώσουν. Είχαν ήδη μιλήσει με τους παράγοντες της διοργάνωσης και ειδικά με τον Πατρίκ Κομνηνό, είχαν και πέρυσι την ευκαιρία, όμως άλλαξαν κατεύθυνση για διάφορους λόγους" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα που καταλήγει λέγοντας πως: " Το Basketball Champions League ταιριάζε σε ομάδες που θέλουν να βελτιωθούν όπως η Νταρουσάφακα, η Ρίτας, η Τόφας, η Γαλατασαράι. Η Λιμόζ θα πάρει 50.000 τον χρόνο για τα επόμενα τρία χρόνια και κοιτάζει με λίγη περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της ".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ