BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Στη μάχη Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Basketball Champions League: Στη μάχη Περιστέρι και ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Το Περιστέρι υποδέχεται τη Νίζνι (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στη Ντιζόν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) σε σημαντικά παιχνίδια για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ είναι οι πρώτες ελληνικές ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν δύσκολο έργο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Την αρχή κάνει το Περιστέρι, το οποίο υποδέχεται την ρωσική Νίζνι (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 2-1 έπειτα από τρεις αγωνιστικές, με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να καλείται να διαχειριστεί το γεγονός ότι είδε το αήττητό της να τερματίζεται τόσο στο Basketball Champions League όσο και στην EKO Basket League.

Λίγο αργότερα, ο, ανεβασμένος μετά τη νίκη του επί του Ήφαιστου, ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στην Γαλλία κόντρα στη Ντιζόν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr). Το έργο του "Δικέφαλου" είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού η γαλλική ομάδα είναι πρώτη και αήττητη στον όμιλο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα κάνει ό,τι μπορεί για να διεκδικήσει την πρώτη νίκη του στην διοργάνωση.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ