BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Σειρά της ΑΕΚ και του Περιστερίου

Basketball Champions League: Σειρά της ΑΕΚ και του Περιστερίου
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι παίρνουν την σκυτάλη και ρίχνονται στη μάχη για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League κόντρα στην Χάποελ (εκτός) και την Ρίγα (εντός) αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε χθες (22/10) κόντρα στην Σομπατέλι για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, με την ΑΕΚ και το Περιστέρι να ελπίζουν ότι σήμερα (23/10) θα έχουν περισσότερη τύχη στις δικές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Την αρχή θα κάνει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την φιλόδοξη Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) των Τζέιμς Φελντέιν, Τρεντ Λόκετ, Ταμίρ Μπλατ και Αϊζάια Κάζινς. Μία ομάδα με γεμάτη περιφέρεια, που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η "Ένωση" θα παραταχθεί χωρίς τον Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος είναι τραυματίας.

Λίγο αργότερα, το Περιστέρι θα υποδεχθεί την Ρίγα (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Η Ρίγα είναι μία παραδοσιακή ομάδα της Λετονίας, που της αρέσει να τρέχει και να σουτάρει... πολύ, γεγονός που θα αποτελέσει πρόκληση για το Περιστέρι, που θα βρει απέναντί του τους παλιούς γνώριμους του ελληνικού μπάσκετ, Γιάνις Μπλουμς (πρώην του Παναθηναϊκού) και Ρόμπερτς Φρεϊμάνις (πρώην του Ηφαίστου).

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ