BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Οι πρώτοι "τελικοί" και το αυριανό πρόγραμμα

Basketball Champions League: Οι πρώτοι "τελικοί" και το αυριανό πρόγραμμα

Δείτε τα αποτελέσματα της ημέρας (22/9) στα προκριματικά του Basketball Champions League, αλλά και το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/9) για τις ομάδες που παλεύουν να μπουν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Τα τέσσερα πρώτα ματς ολοκληρώθηκαν. Οι ημιτελικοί των δύο τουρνουά που διεξάγονται στην Κύπρο και τη Βουλγαρία έγιναν. Ο Ηρακλής έχασε στην παράταση από τον Κεραυνό και οι Κύπριοι προκρίθηκαν στον τελικό του ενός Final Four, στον οποίο θα αντιμετωπίσουν την ολλανδική Χρόνινχεν που με τη σειρά της διέλυσε με 88-53 την Ντνίπρο. Ο νικητής θα προκριθεί στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League 2020/21, ο ηττημένος θα συνεχίσουν ( μαζί με τον Γηραιό) στο FIBA Europe Cup.

Στο δεύτερο τουρνουά του Μπότεβγκραντ, η Νεπτούνας δυσκολεύθηκε αλλά κέρδισε με 77-73 τους Λόντον Λάιονς, για να αντιμετωπίσει την Τσμόκι Μινσκ που με τη σειρά της λύγισε με 73-65 τη Μπάλκαν μέσα στο σπίτι της! Και εδώ ο νικητής του Νεπτούνας - Τσμόκι Μινσκς θα προκριθεί στους ομίλους του Basketball Champions League, ενώ ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στο FIBA Europe Cup.

Την Τετάρτη (23/9) η Χάποελ Τελ Αβίβ θα παίξει με την Μπάκεν Μπέαρς στη Λευκωσία, ενώ η Ανβίλ θα παλέψει με την Μονς Ενό στο δεύτερο ματς της ημέρας. Οι νικητές θα προκριθούν στον τελικό, ενώ στη Βουλγαρία θα παίξουν η Φρίμπουργκ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Κλουζ με την Ιγκοκέα.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ