BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Με Χαρδαλιά η ανακοίνωση του Final Eight στην Αθήνα

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρουσία των Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκου Χαρδαλιά και Γιώργου Μαυρωτά θα γίνει την Τετάρτη 2/9 η ανακοίνωση της φιλοξενίας του Final Eight του Basketball Champions League από την Αθήνα.

Μια ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, το απόγευμα της Παρασκευής (28/8), ήταν αρκετή για να καταλάβουν οι φίλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα ότι το μεσημέρι της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η διοργάνωση του Final Eight στην Ελλάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου που θα ξεκινήσει στις 14:00 θα παραστούν ο υφυπουργός αθλητισμού και πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών αττικής, Νικόλαος Πέππας, αλλά και παράγοντες της ΑΕΚ προέξάρχοντος του Μάκη Αγγελόπουλου.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερο βάρος στη διοργάνωση του Final 8, γι αυτό και θα δώσει το παρών στην παρουσίαση ο Υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και το κυριότερο, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Και την Τετάρτη θα φανεί αν πράγματι θα υλοποιηθεί το σχέδιο να διεξαχθεί το Final Eight παρουσία κόσμου.

Τα ζευγάρια του Final Eight είναι τα εξής:

ΑΕΚ - Νίμπουρκ

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Μπούργος

Σαραγόσα - Τενερίφη ή Οστάνδη

Τουρκ Τέλεκομ - Ντιζόν ή Νίζνι

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ