BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Με Βόννη η ΑΕΚ, με Χάποελ Ιερουσαλήμ το Περιστέρι

Basketball Champions League: Με Βόννη η ΑΕΚ, με Χάποελ Ιερουσαλήμ το Περιστέρι

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των "16" του Basketball Champions Leaue, εκεί όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Βόννη με πλεονέκτημα έδρας, ενώ δύσκολο έργο και μειονέκτημα έδρας θα έχει το Περιστέρι απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι ήταν οι δύο ελληνικές ομάδες που βρέθηκαν στην κληρωτίδα του Basketball Champions League, μαθαίνοντας τους αντιπάλους τους στη φάση των "16".

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Βόννη που βγήκε τρίτη στον -τέταρτο- όμιλο, όπου συμμετείχε και ο ΠΑΟΚ (που αποκλείστηκε) και θα έχει πλεονέκτημα έδρας. Πιο δύσκολα τα πράγματα για το Περιστέρι, που θα έχει μειονέκτημα έδρας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ισραηλινή ομάδα αναδείχτηκε πρώτη στον δεύτερο όμιλο, μία θέση πάνω από την ΑΕΚ, έχοντας πρόσφατα κατακτήσει και το Κύπελλο στη χώρα της.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 Μαρτίου του 2020 και θα ολοκληρωθούν το αργότερα στις 18 του ίδιου μήνα, με τις σειρές να κρίνονται στις δύο νίκες. Σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο ματς, η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, ενώ το Περιστέρι θα ταξιδέψει στο Ισραήλ.

Basketball Champions League: Με Βόννη η ΑΕΚ, με Χάποελ Ιερουσαλήμ το Περιστέρι

Παράλληλα, οι ομάδες έμαθαν και τους πιθανούς τους αντιπάλους σε περίπτωση που προκριθούν στους "8". Αν η ΑΕΚ κόψει εισιτήριο για τα προημιτελικά, εκεί θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Νίμπουρκ - Μπαντίρμα, ενώ το Περιστέρι, σε περίπτωση πρόκρισης, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σάσαρι ή Μπούργος.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των "16":

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Περιστέρι

Σαραγόσα - Λιετκαμπέλις

Νίμπουρκ - Μπαντίρμα

Τουρκ Τέλεκομ - Μπεσίκτας

ΑΕΚ - Βόννη

Σάσαρι - Μπούργος

Ντιζόν - Νίζνι

Τενερίφη - Οστάνδη

Οι διασταυρώσεις στα προημιτελικά:

Σαραγόσα ή Λιετκαμπέλις - Τενερίφη ή Οστάνδη

Νίμπουρκ ή Μπαντίρμα - ΑΕΚ ή Βόννη

Τουρκ Τέλεκομ ή Μπεσίκτας - Ντιζόν ή Νίζνι

Χάποελ Ιερουσαλήμ ή Περιστέρι - Σάσαρι ή Μπούργος

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ