BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι και η Χάποελ

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" του Basketball Champions League με τους τέσσερις από τους πέντε γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα για την πρόκριση. Η φάση της βραδιάς από τον Μακένζι Μουρ στο παιχνίδι της Μπάμπεργκ με την Μπάνβιτ. (VIDEO).

Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" του Basketball Champions League. Οι ομάδες που έπαιζαν εντός έδρας νίκησαν στις τέσσερις από τις πέντε περιπτώσεις, με μοναδική εξαίρεση τη Χάποελ Ιερουσαλήμ που πέρασε από την έδρα της Νεπτούνας.

Ο Προμηθέας Πάτρας ήταν εντυπωσιακός απέναντι στην Τενερίφη και παρά τις σημαντικές απουσίες των Χολ και Μπράουν, κατάφερε παίζοντας σπουδαία άμυνα να νικήσει 69-57 τους Ισπανούς και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Στη Λιθουανία, η Νεπτούνας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με τους Ισραηλινούς να επικρατούν με 86-74.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε και στη Γερμανία, με την Μπάμπεργκ να νικάει δύσκολα την Μπάνβιτ με 81-79 και να παίρνει πολύ μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Όποια ομάδα από τις δύο προκριθεί θα συναντήσει στα προημιτελικά την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ. Η φάση της βραδιάς έγινε σε αυτό το παιχνίδι, με τον πρώην παίκτη του Λαυρίου και νυν της Μπάνβιτ, Μακένζι Μουρ, να βρίσκει στόχο σε τρίποντο από το κεντρο, στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στο Βέλγιο, η Αντβέρπ έκανε την έκπληξη και νίκησε 75-67 τη Μούρθια, ενώ και η Ναντέρ, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας υπερασπίστηκε την έδρα της και "λύγισε" την Μπεσίκτας με 68-59, παίρνοντας προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε το video με το φοβερό τρίποντο του Μουρ από το κέντρο του γηπέδου.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ