BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Η Περιφέρεια Αττικής καταψήφισε το κονδύλι του Final Eight

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FINAL-8 ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FINAL-8 ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ακόμη ένας σκόπελος για την ΚΑΕ ΑΕΚ, που έμαθε ότι καταψηφίστηκε στο συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής το κονδύλι για τη διοργάνωση του Final Eight του Basketball Champions League.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (16/9) οι προσπάθειες που γίνονταν για να μη χαθεί η διοργάνωση του Final Eight, ήταν τιτάνιες. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πίεσαν όσο μπορούσαν την κυβέρνηση για να επιτραπεί η είσοδος θεατών στο τουρνουά που προγραμματίστηκε για το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου, οι φωνές τους δεν εισακούστηκαν, η FIBA έδωσε διορία 24 ωρών για να απαντήσουν οι κιτρινόμαυροι αν θα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα προέκυψε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/9) στο συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής.

Εκεί, με ψήφους 50-44, καταψηφίστηκε το κονδύλι των 178.640 ευρώ που είχε προβλεφθεί για τη διευκόλυνση και την ομαλή διεξαγωγή του Final Eight παρά το γεγονός ότι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης άνθρωποι της Περιφέρειας υποστήριζαν ότι θα υπάρξει στήριξη στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Πλέον ο χρόνος τελειώνει, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ δεν βλέπει συμμάχους στην προσπάθεια που έκανε για να διοργανώσει το Final Eight και οι παράγοντες του Basketball Champions League καλούνται να πάρουν μια σημαντική απόφαση για ένα τουρνουά που έχει "ταλαιπωρηθεί" για αρκετούς μήνες.

Διαβάστε εδώ τα τέσσερα ζευγάρια του Final Eight

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ