ΜΠΑΣΚΕΤ

Basketball Champions League: Δοκιμάζονται εκτός έδρας ΠΑΟΚ και Προμηθέας

Basketball Champions League: Δοκιμάζονται εκτός έδρας ΠΑΟΚ και Προμηθέας
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βόννη (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Προμηθέας κόντρα στην Ολίμπια (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας πέφτουν σήμερα (18/12) ξανά στη μάχη του Basketball Champions League για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης, θέλοντας να κάνουν ακόμα ένα βήμα πρόκρισης, έχοντας δύσκολες αποστολές εκτός έδρας.

Πρώτος θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βόννη (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Ο "Δικέφαλος" μετράει 5 συνεχόμενες νίκες στην διοργάνωση και θέλει στην Γερμανία να διευρύνει το σερί του, για έναν ακόμα λόγο: Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί με 95-100 στην "Πυλαία" και πιθανή ήττα θα τον βάλει σε μπελάδες σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της σεζόν.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Προμηθέας θα δοκιμαστεί στην Σλοβενία κόντρα στην ουραγό Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Οι Πατρινοί πλέον δεν έχουν περιθώριο για νέα ήττα, κυρίως επειδή την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Οστάνδη, κάτι που κάνει απαραίτητο πλέον το "διπλό" σε μία έδρα που είτε έχουν περάσει είτε πρόκειται να περάσουν οι ανταγωνιστές του για την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ