BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους η Άντβερπ

Basketball Champions League: Αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους η Άντβερπ

Η Άντβερπ έγινε η τελευταία -χρονικά- ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Basketball Champions League. Στον όμιλο της ΑΕΚ πηγαίνει η βελγική ομάδα, που πέρσι έφτασε μέχρι το Final Four της διοργάνωσης.

Με την Άντβερπ ολοκληρώθηκε το παζλ των ομίλων στο Basketball Champions League, δύο εβδομάδες πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της regular season. Η βελγική ομάδα απέφυγε τις κακοτοπιές στον επαναληπτικό με τη Σοντερτάλιε (ηττήθηκε με 73-68), υπερασπίστηκε με τον δέοντα τρόπο την -προ τετραημέρου- εκτός έδρας νίκη της και "τσέκαρε" το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Μάρτιν Πάλμπλαντ (πρώην του Απόλλωνα Πατρών και της Κύμης), ο οποίος σημείωσε 29 πόντους με 7/12 τρίποντα και μάζεψε 6 ριμπάουντ, δεν έφτανε για τη σουηδική ομάδα, που "έπεσε" πάντως με ψηλά το κεφάλι.

Η Άντβερπ (που παρεμπιπτόντως έφτασε μέχρι το Final Four της περσινής διοργάνωσης) αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του Β' Ομίλου, στον οποίο βρίσκονται επίσης η ΑΕΚ, αλλά και οι: Ανβίλ (Πολωνία), Ορτέζ (Γαλλία), Μπάνβιτ (Τουρκία), Ράστα Βέχτα (Γερμανία), Χαπόελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) και Μπούργος (Ισπανία), που επίσης προέκυψε από τα προκριματικά.

Photo Credits: FIBA

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ