BASKETBALL CH. LEAGUE

Αυλαία στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Αυλαία στα προημιτελικά του Basketball Champions League
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Τα ζευγάρια Καρσίγιακα-Μούρθια και Λούντβιγκσμπουργκ-Μπαϊρόιτ ανοίγουν την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League. Αύριο (28/3) θα πέσει στη "μάχη" η ΑΕΚ.

Ο γερμανικός "εμφύλιος" ανάμεσα στην Λούντβιγκσμπουργκ και την Μπαϊρόιτ και το ζευγάρι Καρσίγιακα-Μούρθια κάνουν... πρεμιέρα στην προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες των σειρών, με τους 4 αντιπάλους να αναμένεται να προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four.

Οι δύο αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν την ίδια ώρα (21:00) και οι προβλέψεις είναι μάλλον παρακινδυνευμένες. Όλες οι ομάδες απέδειξαν ότι αξίζει να τις υπολογίζει κάποιος, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι δύο από αυτές (Καρσίγιακα, Μούρθια) προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης με ανατροπή στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των "16", ενώ η μεν Μπαϊρόιτ απέκλεισε μέσα την Τουρκία την πανίσχυρη Μπεσίκτας, η δε Λούντβιγκσμπουργκ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ολντενμπουργκ.

Μία ημέρα αργότερα, αύριο (28/3) δηλαδή, στη "μάχη" θα ριχτεί και η ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχθεί την Στρασμπούρ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ την ίδια ώρα η Μπάνβιτ θα υποδεχθεί τη Μονακό στην Τουρκία.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ