BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Δεν έχουμε σκληράδα και κάποιοι δεν έχουν προσωπικότητα"

Πρίφτης: "Δεν έχουμε σκληράδα και κάποιοι δεν έχουν προσωπικότητα"

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε σκληρή την ήττα στην Γαλλία και στάθηκε στο σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου, στο οποίο δεν αντέδρασαν οι παίκτες του. "Έχω ευθύνη", τόνισε ο Έλληνας κόουτς και επεσήμανε πως κάποιοι παίκτες του δεν έχουν προσωπικότητα.

Ο Άρης ηττήθηκε και αποκλείστηκε στην Γαλλία από την Βιλερμπάν, γνωρίζοντας την ήττα με 81-67. Ο Δημήτρης Πρίφτης, στην συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην έλλειψη σκληράδας των παικτών του, τόνωσε πως κάποιοι δεν έχουν προσωπικότητα και ανέλαβε την ευθύνη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε σκληρή την ήττα του Άρη στην Λιόν από τη Βιλερμπάν, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα: "Ήταν μια σκληρή ήττα όπως ήρθε. Αυτός που είχε περισσότερες ελπίδες να προκριθεί θα ήταν αυτός που θα έπαιζε πιο σκληρά. Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο της αναμέτρησης. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά όταν η Βιλερμπάν άρχισε να παίζει καλά στην άμυνά της, με επαφές, χάσαμε 3-4 λέι απ και αυτοί έβαλαν τρία μεγάλα σουτ με τον Ντράγκοβιτς και τον Μίτσαμ, πήραν διαφορά και δεν μπορέσαμε να μείνουμε στο ματς, γι’ αυτό και καταρρεύσαμε σταδιακά…"

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Δεν υπήρχαμε στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει τελειώσει και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν, έπαιξαν δύο πολύ καλά παιχνίδια και εδώ και στην Θεσσαλονίκη».

Ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε ακόμη « Όταν ο αντίπαλος μας δέρνει, εμείς δεν αντιδρούμε. Κάποιοι παίκτες που έχουν ταλέντο, δεν έχουν την προσωπικότητα και κάποιοι που δεν έχουν ταλέντο, έχουν την προσωπικότητα και προσπαθούν. Δυστυχώς βιώνουμε αυτή την κατάσταση. Δεν είμαστε σκληροί. Όποτε μας παίζει μια ομάδα σκληρά δεν είμαστε παραγωγικοί. Γι’ αυτό χάσαμε τα λέι απ, γι’ αυτό χάσαμε και τα ανοικτά σουτ. Δεν ανταποκρινόμαστε. Αυτό δεν είναι θέμα ταλέντου, είναι θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας. Εκεί υστερούμε και εγώ έχω την ευθύνη, γιατί εγώ τους έχω στην ομάδα μου".

Για το τι μπορεί να γίνει για αλλάξει δραστικά η εικόνα της ομάδας σχολίασε: “Δραστικά η εικόνα της ομάδας δεν μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθωνόμαστε, να προσπαθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Το ρόστερ αυτό είναι, δεν ξέρω αν θα παραμείνει όπως είναι. Πρέπει να κάνουμε προπόνηση, δεν μπορούμε κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να δουλέψουμε για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς αυτή τη πολύ δύσκολη χρονιά, γεμάτη εμπειρίες, ατυχίες, αλλά και κακές αποφάσεις και επιλογές. Είναι συνδυασμός όλων αυτών. Αυτή είναι η προσέγγιση με κάθε ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ