BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης για μεταγραφές: "Συνεχίζουμε όπως είμαστε"

Πρίφτης για μεταγραφές: "Συνεχίζουμε όπως είμαστε"

Ο Δημήτρης Πρίφτης διέκοψε οριστικά τα μεταγραφικά σενάρια στον Άρη, εξηγώντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει μεταγραφική κίνηση για την αντικατάσταση του Έρικ Μπάκνερ.

Ο Άρης πήρε την εκτός έδρας νίκη που χρειαζόταν στην έδρα των Μπάκεν Μπέαρς και συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για μια θέση στην πρώτη δυάδα του ομίλου του στο Basketball Champions League. Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε ικανοποιημένος από τη εικόνα της ομάδας του στη Δανία, εξηγώντας παράλληλα πως η ομάδα του δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή στη θέση του σέντερ.

" Ήταν σκληρό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη. Οι Μπέαρς είναι ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε καλό τέταρτο δεκάλεπτο, πολύ αποτελεσματικό, είχαμε καλές αμυντικές στιγμές που μας έδωαν ευκαιρία να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό και να πάρουμε διαφορά. Είναι σπουδαία νίκη, γιατί κάθε εκτός έδρας νίκη έχει τη δική της σημασία. Είναι περιορισμένο το ρόστερ μας αυτή την εποχή, αλλά παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε… Εχουμε δύκσολο παιχνίδι και πάλι εκτός έδρας σε τρεις μέρες και συγκεντρωνόμαστε εκεί", δήλωσε αρχικά πριν απαντήσει στο αν θα αγωνιστούν το Σάββατο (17/12, 17:00) απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών οι Βασίλης Καββαδάς και Βλάντο Γιάνκοβιτς:

" Θα δούμε αν θα επιστρέψουν με βάση την εικόνα της προπόνησης την Τετάρυης και της Πέμπτης. Αυτή τη φορά είναι περισσότερες οι πιθανότητες να είναι κοντά μας, ειδικά για τον Καββαδά. Πιστεύω ότι έχουμε ανάγκη να γεμίσει το ρόστερ, να αποφορτιστούν και οι υπόλοιποι παίκτες και να έχουμε δύο επιπλέον λύσεις".

Το πιο σημαντικό κομμάτι των δηλώσεών του αφορά πάντως το ενδεχόμενο απόκτησης αντικαταστάτη του Έρικ Μπάκνερ. Σε αυτό, ο προπονητής του Άρη εξήγησε ότι " συνεχίζουμε όπως είμαστε. Έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό και ο Καββαδάς ουσιαστικά είναι προσθήκη για μας. Είναι δύσκολο για μας όλο αυτό, γιατί αναπροσαρμόζουμε τα πλάνα μας με τις απουσίες και τις επιστροφές και είναι δύσκολο να έχουμε μια ροή, μια συνοχή".

Τέλος, για την απόδοση του Ντέβιν Μαρμπλ αρκέστηκε να πει ότι " σημασία έχει ότι η ομάδα βρήκε λύσεις για να κερδίσουμε. Και εκείνος βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ