BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Άρης θέλει να κάνει ένα βήμα μπροστά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά την αγχωτική νίκη επί του Λαυρίου ο Άρης θέλει κόντρα στην δυνατή Ναντέρ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του για να πάρει την 2η νίκη του στο Basketball Champions League.

Η νίκη επί του Λαυρίου - και κυρίως ο τρόπος που ήρθε με το τρίποντο του Βασιλόπουλου - ανέβασε την ψυχολογία στον Άρη. Για να παραμείνει όμως η ψυχολογία σε αυτά τα ύψη, θα πρέπει οι "κίτρινοι" να κερδίσουν σήμερα (25/10, 19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) την Ναντέρ για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η Ναντέρ βέβαια δεν είναι καμία εύκολη ομάδα. Η ομάδα του Πασκάλ Ντοναντού έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν, αφού στο πρωτάθλημα της χώρας της βρίσκεται στην 2η θέση - ισόβαθμη με άλλες 7 ομάδες (!) - με ρεκόρ 4-2, ενώ στο Basketball Champions League, στο οποίο μπήκε μέσω προκριματικών, έχει ξεκινήσει την φάση των ομίλων με 2 νίκες τις 2 πρώτες αγωνιστικές.

Η Ναντέρ είναι μία κλασική Γαλλική ομάδα, η οποία παίζει γρήγορο μπάσκετ και στηρίζεται στα αθλητικά προσόντα των παικτών της και στην ικανότητά τους στο περιφερειακό σουτ. Σκοράρει σταθερά κοντά στους 80 πόντους ανά αγώνα, ενώ την διακρίνει πλουραλισμός στην επίθεση, αφού στο πρωτάθλημα έχει 9 παίκτες που σημειώνουν από 6.8 έως 11.7 πόντους ανά αγώνα!

Ο Άρης αναμένεται να έχει δύσκολο έργο σήμερα. Αυτό όμως το ξέρουν καλά ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του, οι οποίοι ελπίζουν ότι θα έχουν την γνωστή... μεταμόρφωση των εντός έδρας αγώνων, όπου "τρέφονται" από την ενέργεια που τους δίνει το κοινό τους. Και η αλήθεια είναι ότι η λέξη "ενέργεια" είναι και αυτή που θα εμφανιστεί πολλές φορές στο παιχνίδι, με τους "κίτρινους" να καλούνται να σταθούν στο ύψος των προσδοκιών κόντρα σε μία εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ