BASKETBALL CH. LEAGUE

Με Ντιναμό Τιφλίδας ο Αρης στο 1ο προκριματικό γύρο του BCL

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Ντιναμό Τιφλίδας θα είναι η αντίπαλος του Άρη στον πρώτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League για τη σεζόν 2018-19. Διαβάστε ποιοι είναι οι επόμενοι πιθανοί αντίπαλοι των "κίτρινων".

Η πρωταθλήτρια Γεωργίας θα αποτελέσει το πρώτο εμπόδιο στο δρόμο του Άρη στο 3ο Basketball Champions League. Ο λόγος για την Ντιναμό Τιφλίδας, την οποία οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν στις 20 και 22 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Basketball Champions League.

Η Ντιναμό Τιφλίδας κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα στη Γεωργία, επικρατώντας στους Τελικούς της Κουτάισι με 3-2 νίκες, παρότι τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 21-11.

Σε περίπτωση που ο Αρης προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Πόρτο-Νίζνι και εάν ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, στον 3ο (και τελευταίο) προκριματικό γύρο θα τον περιμένει η τσεχική Παρντουμπίτσε.

Εάν επιβιώσει και από τους τρεις προκριματικούς γύρους, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τοποθετηθεί στον 1ο όμιλο της κανονικής περιόδου. Εκεί κληρώθηκαν η Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία), η Μπάνβιτ (Τουρκία), η Αβελίνο (Ιταλία), η Ανβιλ (Πολωνία), η Βέντσπιλς (Λετονία) και η Λε Μαν (Γαλλία). Εκεί θα παίξει και μία από τις Μούρθια, Μπάκεν, Λέστερ, Σαρλερουά, Χάποελ Τελ Αβίβ.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της πρώτης προκριματικής φάσης:

Λέστερ-Μπάκεν

Φρίμπουργκ-Άβτοντορ Σάρατοβ

ΑΕΚ Λάρνακας-Αντβερπ

Ντιναμό Τιφλίδας-Αρης

Νόρκεπινγκ-Εσουντιάντες

Κάρχου-Οραντέα

Καντού-Σόλνοκι

Χάποελ Τελ Αβίβ-Σαρλερουά

Σιαουλιάι-Λέφσκι Σόφιας

Τόρουν-Τσμόκι Μινσκ

Πόρτο-Νίζνι

Πρίστινα-Χρόνινχεν

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ