BASKETBALL CH. LEAGUE

Με Κάμινγκς και Καββαδά ο Άρης στην Γαλλία

Με Κάμινγκς και Καββαδά ο Άρης στην Γαλλία

Ο Άρης την Τρίτη (7/3, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν στη Γαλλία, στην ρεβάνς του 67-67 στη Nick Galis Hall. Στην αποστολή οι Καββαδάς και Κάμινγκς.

Ο Άρης έφτασε στη Γαλλία, όπου τη Τρίτη (7/3, 21:30) οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν την Βιλερμπάν στη Λυών, στη ρεβάνς του 67-67 της Θεσσαλονίκης στη Nick Galis Hall, με στόχο την πρόκριση στους "8" του Basketball Champions League της FIBA.

Στην αποστολή, η οποία "πέταξε" τη Δευτέρα (06/03) από την Αθήνα -μέσω Γενεύης- για τη Λιόν ενσωματώθηκαν τόσο ο Ουίλ Κάμινγκς όσο και ο Βασίλης Καββαδάς. Αμφότεροι, παρά τους τραυματισμούς τους που τους στέρησαν τη συμμετοχή τους από το χθεσινό (05/03) ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη Stoiximan.gr Basket League, διακατέχονται από την επιθυμία να χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή τους, Δημήτρη Πρίφτη, για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα καταβληθεί να κατακτηθεί η νίκη πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο και ο 25χρονος διεθνής σέντερ από ρήξη τένοντα σε δάκτυλο του δεξιού χεριού του. Σε ελληνικό έδαφος αντίθετα, μη μπορώντας να αγωνιστεί, έμεινε ο τραυματίας Σέρβος φόργουορντ Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς. Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας (06/03, 20.00) με προπόνηση στο "Astroballe", όπου θα διεξαχθεί το ματς.

Ο Άρης θα επισκεφθεί για τρίτη φορά το "Astroballe" για να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν. Οι προηγούμενες δύο ήταν η πρώτη την περίοδο 2005-2006 στο δρόμο προς το τελικό του ULEB Cup όπου η ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει με 60-67 ενώ η δεύτερη την περίοδο 2011-2012 για το Eurocup γνωρίζοντας την ήττα με 79-52. Μάλιστα οι "κίτρινοι" είχανε κερδίσει για τελευταία φορά στη Γαλλία την περίοδο 2007-2008 στον όμιλο της Euroleague με το 66-69 επί της Λε Μαν.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ