BASKETBALL CH. LEAGUE

Γιαννάκης: "Το επίπεδο του Champions League θα είναι ανώτερο σε σχέση με πέρσι"

Γιαννάκης: "Το επίπεδο του Champions League θα είναι ανώτερο σε σχέση με πέρσι"

Ο νέος προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης, αναφέρθηκε στην κλήρωση της ομάδας του στο Champions League, τονίζοντας πως το επίπεδο φέτος θα είναι ανώτερο σε σχέση με πέρσι.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στην κλήρωση της ομάδας του Άρη στο Champions League της FIBA, επισημαίνοντας πως το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι ανώτερο σε σχέση με πέρσι. Ο νέος κόουτς των "κιτρινόμαυρων" θέλει να φτιάξει ένα σύνολο που θα παίξει καλό μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχολίασε τα εξής: "Πιστεύω ότι το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι ανώτερο σε σχέση με πέρυσι και πως θα συμμετάσχουμε σε ένα δυνατό τουρνουά. Σίγουρα θα μάθουμε αργότερα πιο πολλά στοιχεία για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, όμως μπορούμε να πούμε ότι κάποιες απ’ αυτές είναι σημαντικά μεγέθη. Άλλες έπαιξαν στην Ευρωλίγκα, όπως η Ζιέλονα Γκόρα, άλλες έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια, όπως η Νίμπουργκ και άλλες έχουν μία συνεπή παρουσία στην Ευρώπη.

Εμείς από την πλευρά μας θα ετοιμάσουμε την ομάδα για να παίξει καλό μπάσκετ και στόχος μας είναι να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα είναι νωρίς για να πούμε κάτι περισσότερο ή να αναλύσουμε τους αντιπάλους μας, όπως επίσης είναι νωρίς για να πούμε κάτι και για τη δική μας ομάδα. Θα ετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι".

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει στον όμιλο του τις εξής ομάδες: Αβελίνο, Μπεσίκτας, Ζιελόνα, Οστάνδη και Νίμπουργκ. Οι δύο επόμενες ομάδες θα γίνουν γνωστές μέσα από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ