Γιαννάκης: "Να καταλάβουμε όλοι πόσο τεράστια δύναμη έχει ο σύλλογος"

Γιαννάκης: "Να καταλάβουμε όλοι πόσο τεράστια δύναμη έχει ο σύλλογος"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για τη νέα βαριά εκτός έδρας ήττα του Άρη στο Basketball Champions League, αλλά και για την εντυπωσιακή στήριξη του κόσμου της ομάδας στη Γερμανία (VIDEO).

Ο Άρης γνώρισε μια ακόμη βαριά εκτός έδρας ήττα στο Basketball Champions League, με τη Βόννη να κυριαρχεί σε βάρος του αυτή την εβδομάδα. Οι "κίτρινοι" δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στη γερμανική ομάδα, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης να μειώνονται σημαντικά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης σημείωσε αρχικά πως "οι αντίπαλοί μας μπήκαν με πολύ δυναμικό τρόπο, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και υπομονή και έτσι δημιουργήθηκε μια διαφορά. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας, αλλά είχαμε ξοδέψει πολλή ενέργεια και παρότι είχαμε ελεύθερα σουτ και λέι απ δεν μπορέσαμε να μειώσουμε τη διαφορά, για να μας αισθανθούν. Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά σκληρά, από την αρχή, κάτι που δεν κάναμε σήμερα. Κάναμε εύκολα λάθη, μετά από καιρό είχαμε 17 λάθη. Αυτό μας στοίχισε", ενώ αναφορικά με το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του μακριά από τη Θεσσαλονίκη, ανέφερε:

"Έχουμε ένα ζητούμενο όντως και ευθύνεται το ότι δεν κατορθώνουμε να έχουμε πολλά παιδιά στη προπόνηση, και λόγω των ταξιδιών δεν έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια. Δεν είμαστε σκληροί στο παιχνίδι μας. Εκείνοι έπαιξαν πολύ σκληρά και εμείς δεν είχαμε υπομονή να χτίσουμε αυτό ακριβώς στη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι έχει διάρκεια και μπορεί να μην είσαι έτοιμος πνευματικά κάποια στιγμή, αλλά πρέπει να έχεις υπομονή 40 λεπτά. Χρειαζόμαστε δουλειά και επιμονή στο να βελτιώσουμε την ομάδα να παίζει όπως θέλουμε με μεγαλύτερη διάρκεια".

Σε ό,τι αφορά στο ντεμπούτο του Μπράις Ντούβιερ, σχολίασε ότι "είναι ένα παιδί που έχει ενέργεια και αθλητικότητα, με μία προπόνηση προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα. Είναι νωρίς για να πούμε κάτι, αλλά έχει δυνατότητα και να σκοράρει και να βοηθήσει στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Μπορούμε να περιμένουμε μια ακόμα λύση".

Τέλος, με αφορμή τη δυναμική παρουσία και στήριξη του κόσμου της ομάδας στη Βόννη, ανέφερε: "Είναι φανταστικό αυτό με τον κόσμο, πραγματικά. Ειδικά το σημερινό. Ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα και το αισθανθήκαμε και σήμερα και χαίρομαι πολύ, γιατί αυτό είναι η δύναμη της ομάδας. Από την πρώτη μέρα που επανήλθα αυτό είπα. Αυτή η οντότητα που έδειξε σήμερα ο κόσμος, θα πρέπει να τη μεταδώσουμε σε όλους τους Αρειανούς, αυτή είναι η δύναμη. Μέσα από αυτή τη δύσκολη χρονιά που περνάμε, θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πόσο τεράστια δύναμη έχει ο σύλλογος, αλλά θα πρέπει να βάλουμε το εγώ κάτω από το εμείς. Ο Άρης είναι κάτι ξεχωριστό στον ευρωπαϊκό αθλητισμό και αυτό φάνηκε και σήμερα. Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η συσπείρωση και να αναδείξουμε τα θετικά του Άρη. Πρέπει να γράψει κι άλλη ιστορία αυτή η ομάδα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24