BASKETBALL CH. LEAGUE

Γιαννάκης: "Να δούμε το μέλλον μας"

Γιαννάκης: "Να δούμε το μέλλον μας"
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

Η Ναντέρ πήρε δια... περιπάτου τη νίκη επί του Αρη στη 10η "στροφή" της α' φάσης του Champions League και ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξήγησε το γιατί, ενώ επιχείρησε να δώσει και το σύνθημα αντεπίθεσης της ομάδας του.

Η Ναντέρ νίκησε εύκολα τον Αρη και ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου του Champions League εστίασε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης.

"Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι, αλλά στο ξεκίνημα δεν είχαμε συγκέντρωση για να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε εύκολα καλάθια μέσα από τη ρακέτα… Είχαν 70-75% στα δίποντα στο ξεκίνημα του αγώνα, έβαλαν μετά και τα τρίποντα και έτσι χάσαμε εμείς την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεσή μας, δεν πετύχαμε εύκολα καλάθια και έτσι χάσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ναντέρ για τη νίκη", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Αρη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επίσης παρατήρησε πως "εμείς είχαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τρεις μέρες πριν, ήρθαμε εδώ με 11 παίκτες, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι η διαφορά αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν δεν έχεις συγκέντρωση, κάνεις εύκολα λάθη και εμείς κάναμε πολλά σήμερα και χωρίς πίεση, τους δώσαμε εύκολα καλάθια και η Ναντέρ τα εκμεταλλεύτηκε όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε το μέλλον μας".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ