BASKETBALL CH. LEAGUE

Γιαννάκης: "Ήρθα στον Άρη για να τσαλακωθώ"

Γιαννάκης: "Ήρθα στον Άρη για να τσαλακωθώ"
EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως ο Άρης χρειάζεται συμπαράσταση, ώστε να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται κι επανέλαβε πως δεν φοβάται να... τσαλακώσει την εικόνα του.

Ο "Δράκος" στο περιθώριο της ανοικτής προπόνησης της ομάδας του για την αναμέτρηση με τη Νίμπουρκ (19/12, 19:30) μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Αρης και κάλεσε τους φιλάθλους του να σταθούν στο πλευρό του.

O Παναγιώτης Γιαννάκης στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από την Κύμη: "Mας έλειψε η φρεσκάδα καταρχήν και όταν δεχθήκαμε 2-3 σουτ, αισθανθήκαμε νευρικότητα και αυτό δεν μας βοήθησε. Μας στοίχισε πολύ ότι εμείς ταξιδεύαμε και η αντίπαλη ομάδα δούλευε για το συγκεκριμένο παιχνίδι έξι μέρες. Πρέπει να το δούμε αυτό το θέμα με τα δύο παιχνίδια τη βδομάδα, με το μικρό ρόστερ και τις ελλείψεις. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε περισσότερες δυνατότητες για την ομάδα μας".

Επίσης, υποστήριξε πως "ο κόσμος θέλει να νιώθει υπερήφανος και θέλει να βλέπει ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να κάνουμε πράγματα που θα συμπαραστέκονται στους παίκτες και όχι πράγματα που αποσυντονίζουν την ομάδα. Παίζουμε σε δύο θεσμούς, η ομάδα προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να βρει λύσεις. Ψάχνουμε να βρούμε παιδιά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω και συγχρόνως θέλουμε τα παιδιά που είναι ήδη εδώ να μάθουν να παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες".

Οσον αφορά το μικρό πλέον ρόστερ της ομάδας του, τόνισε: "Τον τελευταίο καιρό χρειάζεται να κάνουν πράγματα που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν και αγωνιστικά και από θέμα κούρασης και από θέμα πίεσης αποτελέσματα. Χρειάζεται συμπαράσταση η ομάδα".

Επίσης, ρωτήθηκε για το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ: "Χρειαζόμαστε ενίσχυση, το ξέρουμε εδώ και 1,5-2 μήνες. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνουμε κινήσεις. Θα δούμε. Προσπαθούμε εδώ να παρακινήσουμε τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα να έρθουν πιο κοντά. Άνθρωποι που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πιο κοντά και έδειχναν ενδιαφέρον, δεν είναι κοντά στην ομάδα. Ελπίζω να καταλάβουν ότι το καλό του Άρη είναι να είναι κοντά στην ομάδα".

Σχετικά με το ματς της 9ης αγωνιστικής τoυ Champions League, τόνισε πως "έχουμε δείξει ότι έχουμε στιγμές που ανταποκρινόμαστε. Πρέπει να δείχνουμε τον αθλητικό εγωισμό μας και με τη συμπαράσταση του κόσμου θα βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και θέληση για το παιχνίδι".

Τέλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε : "Στην αρχή της χρονιάς είπα ότι ήρθα εδώ για να τσαλακωθώ… Με ρωτούσαν τι σημαίνει αυτό. Αυτά που γίνονται τωρα εννοούσα. Είμαι εδώ γιατί δεν έχω μάθει να σταματάω την προσπάθεια. Με ξέρατε ως παίκτη και ως προπονητή. Θέλω να δημιουργήσω μια τέτοια κατάσταση. Δεν πρέπει να σταματάμε να παλεύουμε. Δεν είναι μόνο για ένα παιχνίδι ή τη φετινή σεζόν. Είναι για τα επόμενα χρόνια. Ο Άρης είναι φτιαγμένος στη συνείδηση όλων για να φτάσει στη κορυφή".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ