BASKETBALL CH. LEAGUE

Ένσταση κατέθεσε ο Άρης για το ματς με την Μπάνβιτ

Ένσταση κατέθεσε ο Άρης για το ματς με την Μπάνβιτ

Την κατακύρωση του αγώνα με την Μπάνβιτ ζητά ο Άρης, έχοντας έντονα παράπονα για την διαιτησία. Στέκεται στο λάθος με το χρονόμετρο στην παράταση.

Η ομάδα του Άρη έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στην Μπάνβιτ στην Τουρκία. Οι "κιτρινόμαυροι" στέκονται στο λάθος που έγινε με το χρονόμετρο στην παράταση. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς λένε πως η Μπάνβιτ έκανε επίθεση 26.6' και οτι ηδη μετά την τάπα που εμεναν 1.7'', η τουρκική ομάδα είχε ήδη κάνει επίθεση για 24.9''. Άργησε, δηλαδή, να ξεκινήσει το "24αρι"του αγώνα.

Η ενημέρωση από τον Άρη:

"Ένσταση, με την οποία ζητά την υπέρ του κατακύρωση του αγώνα, υπέβαλλε ο ΑΡΗΣ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Banvit.

Η ομάδα μας υποστηρίζει ότι όταν ο Tadija Dragicevic πέτυχε το τρίποντο που έγραψε το 93-94, στο χρονόμετρο απέμεναν 26.6 δευτερόλεπτα για τη λήξη της παράτασης. Μετά το κόψιμο του Σπύρου Μούρτου στον Theodore, το χρονόμετρο έδειχνε 1.7 δευτερόλεπτα για τη λήξη, κάτι που σημαίνει ότι είχε λήξει ο χρόνος των 24'' για την τουρκική ομάδα".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ