ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκλεισμός-σοκ με μοιραίο τον ΜαΚένζι Μουρ για την Αβτόντορ

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον ΜαΚένζι Μουρ να αστοχεί σε λέι-απ λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, η Αβτοντόρ γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την Ελβετική Φρίμπουργκ, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 76-78 για τον 1ο προκριματικό γύρο του BCL!

Η ισοπαλία (89-89) στο πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία έδινε την εντύπωση ότι εύκολα ή δύσκολα η Αβτόντορ Σάρατοβ θα έπαιρνε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Basketball Champions League κόντρα στην Φρίμπουργκ. Όπως αποδείχθηκε όμως, οι Ελβετοί ήταν σκληρά καρύδια, αφού πήγαν μέσα στην Ρωσία και κέρδισαν με 78-76, παίρνοντας την πρόκριση για την δεύτερη φάση των προκριματικών της διοργάνωσης!

Μοιραίος για τους ηττημένους αποδείχθηκε ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, ΜαΚένζι Μουρ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αστόχησε σε λέι-απ με το σκορ στο 74-76 με 18 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε, με τον Τζάστιν Ρόμπερσον να "κλειδώνει" τη νίκη της ομάδας του με δύο βολές, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μπιούφορντ στο φινάλε.

Ο Ντούσαν Μπλάνταν με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τσαντ Τίμπερλεϊκ να προσθέτει 16 πόντους. Για την Αβτόντορ ο Τρε ΜαΚλίν είχε 19 πόντους, ενώ ο Μουρ είχε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ