BASKETBALL CH. LEAGUE

Από Ζακ σε Ζακ, η Γαλατασαράι ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Όγκαστ

Xavier forward Zach Hankins (35) drives against Toledo center Luke Knapke (30) during the first half of a first round basketball game of the National Invitation Tournament, Wednesday, March 20, 2019, in Cincinnati. (AP Photo/Gary Landers)
Xavier forward Zach Hankins (35) drives against Toledo center Luke Knapke (30) during the first half of a first round basketball game of the National Invitation Tournament, Wednesday, March 20, 2019, in Cincinnati. (AP Photo/Gary Landers) AP

Τον Ζακ Χάνκινς, έναν 24χρονο σέντερ με ύψος 2μ.11 απέκτησε η Γαλατασαράι που κάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο το κενό που άφησε με την αποχώρησή του για τον Παναθηναϊκό ο Ζακ Όγκαστ (VIDEO).

Λίγες εβδομάδες μετά από την αποχώρηση του Ζακ Όγκαστ, η Γαλατασαράι βρήκε τον επόμενο ψηλό της. Που λέγεται κι αυτός Ζακ και έχει το ταλέντο, τη φιλοδοξία και το κορμί για να κάνει κι εκείνος το ξεπέταγμά του με τη φανέλα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Ο λόγος για τον Ζακ Χάνκινς, έναν 24χρονο Αμερικανό σέντερ που βλέπει τον κόσμο από τα 2μ.11, έπαιξε τη σεζόν 2019/20 στη Νίμπουργκ και τη Μακάμπι Ρισόν και δεν θα μείνει για πολύ στην Τουρκία.

Με 12.7 πόντους από 73% (!) στο δίποντο και 65% στις βολές, 5.3 ριμπάουντ, μία ασίστ, 1.3 μπλοκ και 17 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά μόλις 17.3 λεπτά συμμετοχής σε 28 αγώνες στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και με 11.1 πόντους από 61% στο δίποντο, 6.8 ριμπάουντ, μία ασίστ, 2.3 μπλοκ και 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 22.5 λεπτά συμμετοχής σε 16 αγώνες στο Basketball Champions League, ο Χάνκινς έδειξε τι μπορεί να κάνει και επιβραβεύθηκε με ένα καλό συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του Αμερικανού με τη Γαλατασαράι είναι διάρκειας ενός έτους.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ