BASKETBALL CH. LEAGUE

Αμφίβολος ο Λάντεσμπεργκ ενόψει ΑΕΚ

Αμφίβολος ο Λάντεσμπεργκ ενόψει ΑΕΚ
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Η Εστουδιάντες υποδέχεται την ΑΕΚ σε καθοριστικό ματς για τον τρίτο όμιλο του Basketball Champions League (12/12, 21:30), με τον πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων, Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, να είναι αμφίβολος.

Η Εστουδιάντες είναι στο 4-3 στον τρίτο όμιλο του Basketball Champions League και η ΑΕΚ στο 3-4. Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το μεταξύ τους ματς (12/12, 21:30, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr) είναι καθοριστικής σημασίας.

Η Ένωση πέταξε για Μαδρίτη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 66-62 επί του Ολυμπιακού για τη Stoiximan.gr Basket League, με την Εστουδιάντες να έρχεται επίσης από σημαντική νίκη, καθώς επικράτησε με 73-71 της Βαλένθια για τη Liga Endesa.

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ιδανικά στο "στρατόπεδο" των γηπεδούχων. Βλέπετε, ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ απουσίασε από το τελευταίο ματς και δεν είναι δεδομένο ότι θα παίξει με την ΑΕΚ. Ενδεχόμενη απουσία του αποδυναμώνει αισθητά την Εστουδιάντες, καθώς πρόκειται για παίκτη που μετράει 17,4 πόντους κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League!

" Την Τρίτη υποδεχόμαστε την ΑΕΚ που νίκησε τον Ολυμπιακό. Θα μιλήσουμε αναλυτικά για αυτούς τις επόμενες ώρες. Είναι μία σπουδαία ομάδα, με καλούς αθλητές. Το ματς με τη Βαλένθια κι αυτό με την ΑΕΚ απέχουν 48 ώρες. Θέλω οι παίκτες που θα αγωνιστούν να είναι καλά. Αν ο Λάντεσμπεργκ είναι στο 50% και κάποιος άλλος στο 100%, τότε δεν θα βρίσκεται στην αποστολή", δήλωσε ο head coach της Εστουδιάντες, Σάλβα Μαλντονάντο.

Στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, που η Εστουδιάντες επικράτησε με 87-79, ο Λάντεσμπεργκ είχε σημειώσει 28 πόντους!

Photo Credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ