BASKETBALL CH. LEAGUE

Αισιόδοξος ενόψει Νίμπουρκ ο Σάκοτα

ΑΕΚ - ΜΠΑΙΡΟΙΤ / CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΜΠΑΙΡΟΙΤ / CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει τη Νίμπουρκ στη φάση των "16" του Basketball Champions League, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να δηλώνει αισιόδοξος ενόψει των αναμετρήσεων με τους Τσέχους.

Τη Νίμπουρκ έφερε η κλήρωση στο δρόμο της ΑΕΚ . Η Ένωση θα βρει απέναντι της τους Τσέχους στη φάση των "16" το Basketball Champions League, με τον coach Σάκοτα να δηλώνει αισιόδοξος, αν και είναι δεδομένο πως η ομάδα του δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

" Η Νίμπουρκ δεν διαθέτει βαρύ όνομα ως ομάδα. Έχει, όμως, σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Παίρνει πάντα καλούς ξένους. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Και για να φτάσει μέχρι εδώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, το αξίζει. Πρόλαβα να τη δω με τη Ζιελόνα Γκόρα. Ήταν εντυπωσιακή. Εννοείται, πως δεν πρέπει και δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε.

Από κει και πέρα, εμείς βρίσκουμε σιγά σιγά τη φόρμα μας. Βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Είμαστε πιο πλήρεις. Θεωρώ, λοιπόν, ότι την περίοδο που θα αντιμετωπίσουμε τη Νίμπουρκ θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

Έχουμε κάποιο χρόνο για να τη "διαβάσουμε" περισσότερο και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι", ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ