BASKETBALL CH. LEAGUE

Το "ξέσπασμα" του Σάκοτα από τα 6μ75

Το "ξέσπασμα" του Σάκοτα από τα 6μ75

Ο Ντούσαν Σάκοτα έκανε πράγματα και θαύματα στην τελευταία περίοδο απέναντι στην Στρασμπούρ, σημειώνοντας τέσσερα τρίποντα. Δείτε το εντυπωσιακό κρεσέντο του αρχηγού της ΑΕΚ (VIDEO).

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε το βράδυ της Τρίτης (7/11) ο Ντούσαν Σάκοτα, στην εκτός έδρας μονομαχία με την Στρασμπούρ . Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν -μαζί με τον Μάικλ Γκριν- ο βασικός παράγοντας για την ανατροπή σκηνικού στην αναμέτρηση, όταν το -16 έγινε +1 μέσα σε εφτά αγωνιστικά λεπτά.

Χάρη στο δικό του κρεσέντο από τα 6μ75, οι "κιτρινόμαυροι" έφεραν τα πάνω κάτω στην τελευταία περίοδο, ενώ λίγο έλειψε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Το τέταρτο τρίποντο που σημείωσε ήταν από τα εννέα μέτρα, με 22.2'' για το τέλος, κι αν δεν έβαζε το λέι απ της νίκης αμέσως μετά ο Ζακ Ράιτ, η ιστορία του αγώνα θα μπορούσε να είναι διαφορετική.

Όπως και να έχει, δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να βλέπεις έναν παίκτη να σκοράρει με τέτοια συνέπεια και ταχύτητα από την περιφέρεια. Ούτε καν για έναν εξαιρετικό σουτέρ, όπως είναι εκείνος.

Απολαύστε το επιθετικό (τρίποντο) κρεσέντο του Ντούσαν Σάκοτα:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ