BASKETBALL CH. LEAGUE

Σάκοτα: "Ακόμη... κι αύριο θα παίζαμε στο Final Four"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε τόσο σίγουρος για την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να είναι έτοιμη ακόμη κι αν το Final Four ξεκινούσε αύριο! Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από την άφιξη της αποστολής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (5/4), μία μέρα μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League. Η κούραση από το σκληρό παιχνίδι με την Στρασμπούρ και το ταξίδι της επιστροφής ήρθε σε δεύτερη μοίρα για τους "κιτρινόμαυρους", αφού η χαρά και η ικανοποίηση για την επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου επισκίασε τα πάντα.

Κατά την άφιξη της αποστολής, ο Ντράγκαν Σάκοτα έδειξε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του εν όψει των τελευταίων αγώνων της διοργάνωσης, σε ένα μήνα. Τέτοια εμπιστοσύνη, που τον έφερε στο σημείο να δηλώσει στην κάμερα της NOVA πως " πιστεύω ότι θα ήμασταν έτοιμοι για το Final Four, ακόμη κι αν παίζαμε... αύριο. Έχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας, για να δουλέψουμε. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε μάθει ακόμη με ποια ομάδα θα παίξουμε στα ημιτελικά. Έχουμε ένα διάστημα μπροστά μας με δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε, κι ακολούθως κάποιες έξτρα μέρες δουλειάς για το Final Four".

Όσο για το τι άλλαξε στην ομάδα τους τελευταίους μήνες; Ο έμπειρος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος και στάθηκε στην άφιξη των Παναγιώτη Βασιλόπουλου, Κέβιν Πάντερ και Βινς Χάντερ: " Τα νέα παιδιά μάς έκαναν να είμαστε πιο πλήρεις και ικανοί σε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Αυτοί οι παίκτες μάς έδωσαν το κάτι διαφορετικό", για να καταλήξει με ένα "μακάρι" σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε ενδεχόμενη νέα ταινία για την ΑΕΚ, αυτή τη φορά με θέμα την ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου, πενήντα χρόνια μετά το έπος επί της Σλάβια Πράγας.

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε: "Η ομάδα ήταν αλλοπρόσαλλη. Παρόλ' αυτά, στο ΟΑΚΑ κάναμε καλή εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σημαντικό είναι ότι οι προπονητές και οι παίκτες πήγαμε στο Στρασβούργο για να κερδίσουμε. Κι έτσι ήρθε η πρόκριση, που είναι τεράστια επιτυχία. Αν τον Νοέμβριο λέγαμε ότι θα έχουμε φτάσει ως εδώ με κατάκτηση του Κυπέλλου και το Final Four, θα μας περνούσαν για τρελούς".

Τέλος, ο Ντελρόι Τζέιμς δήλωσε: "Είναι υπέροχο συναίσθημα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά βρισκόμαστε εκεί που θέλαμε εξαρχής. Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί, αλλά είμαι σίγουρος πως στην Αθήνα θα γίνεται... χαμός και θα παλέψουμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ