BASKETBALL CH. LEAGUE

Προς ΟΑΚΑ το Final Four του Basketball Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League, το οποίο θα διοργανώσει η ίδια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Στην ΑΕΚ το είχαν βάλει στόχο από το ξεκίνημα της χρονιάς : Αν η "Ένωση" κατάφερνε να προκριθεί στο Final Four του Basketball Champions League, τότε ο στόχος ήταν να είναι η οικοδέσποινα. Αυτό ακριβώς αναμένεται να συμβεί λοιπόν!

Με την ΑΕΚ να προκρίνεται στο Final Four σε βάρος της Στρασμπούρ , το Final Four του Basketball Champions League αναμένεται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ από τις 4 έως τις 6 Μαϊου! Η ΑΕΚ λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τρίτο ευρωπαϊκό της τίτλο της ιστορίας της μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1968 και το Κύπελλο Σαπόρτα το 2000.

Θυμίζουμε ότι η FIBA είχε ανακοινώσει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι, όπως και πέρυσι, το Final Four θα διεξαγόταν στην χώρα ενός εκ των τεσσάρων φιναλίστ. Με τις 4 φιναλίστ λοιπόν να είναι η ΑΕΚ, η Μονακό, η Μούρθια και η Λούντβιγχσμπουργκ, η επιλογή της Ελλάδας είναι αυτή που προκρίνεται, αφού το ΟΑΚΑ είναι ένα σύγχρονο γήπεδο που πληροί και με το παραπάνω τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί για την διεξαγωγή της τελικής φάσης της διοργάνωσης.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ