BASKETBALL CH. LEAGUE

Πάντερ: "Σπουδαιότερο σουτ στην καριέρα μου κόντρα στη Νίμπουρκ"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κέβιν Πάντερ δήλωσε ότι το τρίποντο που σημείωσε κόντρα στη Νίμπουρκ και έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ ήταν το σημαντικότερο σουτ της καριέρας του.

Ο Κέβιν Πάντερ δύσκολα θα ξεχάσει το τρίποντο-πρόκρισης που πέτυχε κόντρα στη Νίμπουρκ. Οι φίλοι της ΑΕΚ το ίδιο. Μιλώντας πάντως στο ματς πρόγραμ της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Στρασμπούρ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ο Πάντερ δεν έμεινε μόνο σε αυτό το σουτ. Κι ας το χαρακτήρισε το καλύτερο της καριέρας του.

Ο Αμερικανός μίλησε για την σειρά με τη Νίμπουρκ, το μεγάλο του σουτ, αλλά και την Στρασμπούρ και τους φίλους της ΑΕΚ, με τους τελευταίους να προβλέπεται να δημιουργήσουν τρομερή ατμόσφαιρα στο σημερινό (28/3) παιχνίδι.

Για την σειρά με τη Νίμπουρκ: " Οι αγώνες με την Νίμπουρκ ήταν ιδιαίτεροι. Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ δεν ξέρω τι συνέβη. Είχαμε κακή λειτουργία ως ομάδα, μπήκαν κι όλα τα σουτ του αντιπάλου και χάσαμε με την διαφορά δέκα πόντων. Στη ρεβάνς της Τσεχίας δεν πήγαμε για διακοπές και αυτό φάνηκε με την απόδοσή μας, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Μπορεί να ξεκινήσαμε άσχημα στο ματς, αλλά το πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως κι έγινε. Όσοι ήμασταν στο παρκέ δεν τα παρατήσαμε. Αυτό μας κράτησε ως το τέλος και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη πρόκριση".

Για τρίποντο της πρόκρισης: " Θα έλεγα ότι είναι το σπουδαιότερο σουτ που έχω βάλει στην καριέρα μου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία! Ήταν τρομερό! Ήταν τρελό αυτό που έγινε! Μπορεί εγώ να έβαλα το τρίποντο που μας έδωσε την πρόκριση, αλλά όταν βρεθήκαμε και με 8 πόντους πίσω στο ημίχρονο, ο Χάρις ήταν αυτός που μας κράτησε όρθιους. Μας κράτησε κοντά με τα σουτ του".

Για την σειρά με την Στρασμπούρ: " Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Μας κέρδισε και στα δύο ματς στους ομίλους. Εγώ μπορεί να μην ήμουν στην ομάδα, αλλά την αντιμετώπισα με την Ρόσα Ράντομ, όπου κι εμείς είχαμε δύο ήττες. Έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, που μπορούν να σου κάνουν ζημιά, αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος. Θέλει προσοχή! Το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και στόχος είναι μια νίκη που θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στο Final 4".

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: " Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί. Θέλουμε να συνεχισουν να μας υποστηρίζουν, όπως κάνουν ήδη, κι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σε κάθε αγώνα. Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ