BASKETBALL CH. LEAGUE

Πάντερ: "Δεν μπορώ να περιμένω"

Πάντερ: "Δεν μπορώ να περιμένω"

Ο Κέβιν Πάντερ θεωρεί ότι η ΑΕΚ θα είναι πανέτοιμη για τον ημιτελικό με τη Μούρθια (4/5) και δηλώνει ανυπόμονος για το Final Four του Basketball Champions League.

Δύο και σήμερα έμειναν για το ιστορικό ραντεβού της ΑΕΚ, η οποία θα διεκδικήσει στις 4 και 6 Μαΐου τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της στο Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο... μεταμορφωμένο ΟΑΚΑ . Η συμμετοχή του αρχηγού Ντούσαν Σάκοτα παραμένει προς το παρόν αμφίβολη, εντούτοις στην "Ένωση" η αισιοδοξία είναι διάχυτη και την εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο ο Κέβιν Πάντερ, μέσω των δηλώσεων που έκανε μετά τη σημερινή προπόνηση.

" Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο Final Four. Δεν μπορώ να περιμένω! Μοιάζουν λίγο οι αγώνες και η διαδικασία με αυτή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας", τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ, που εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή πορεία της.

" Θα γίνουν δύο αγώνες, υπάρχει η αναμονή στη μέση και φυσικά ένα Κύπελλο που περιμένουμε να κατακτήσουμε. Η διαφορά είναι πως αυτή τη φορά θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας", πρόσθεσε ο Πάντερ, που είναι ο δεύτερος σκόρερ της ΑΕΚ στη διοργάνωση με 15,0 πόντους κατά μέσο όρο σε τέσσερις αγώνες.

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ