BASKETBALL CH. LEAGUE

Ο Δουβής έκανε λόγο για παραχαράκτες του αθλήματος

Ο Δουβής έκανε λόγο για παραχαράκτες του αθλήματος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, εξαπέλυσε επίθεση στην EuroLeague, κάνοντας λόγο για παραχαράκτες του αθλήματος, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του α' ημιτελικού στο Final Four.

Περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του α' ημιτελικού στο Final Four του Basketball Champions League, o Σταύρος Δουβής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την προσπάθεια της ΑΕΚ και εκείνη της FIBA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

" Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα, όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά αναφέρομαι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα γίνει ένα Final Four που στηρίζεται στη βασική αξία του αποτελέσματος. Υπάρχουν κι άλλα Final Four, στα οποία το αποτέλεσμα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Μία ομάδα που τερματίζει πέμπτη ή έκτη στη χώρα της, παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως " θα πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, που η FIBA έκανε την τιμή να αναθέσει στην ΑΕΚ. Αυτό που έγινε, δεν υπάρχει. Όποιοι ξέρουν το γήπεδο (βλ. το ΟΑΚΑ), βλέπουν ότι έχει αλλάξει εντελώς. Κι αυτό έγινε μέσα σε δύο εβδομάδες. Θα γίνει ένα εξαίρετο τουρνουά, θα δείξει τι έχει αξία στον αθλητισμό".

Αναφορικά με την προσπάθεια της ΑΕΚ να κατακτήσει τον δεύτερο φετινό τίτλο, σημείωσε πως " η ΑΕΚ έχει μεγάλο δρόμο ακόμη, θα φτάσει εκεί που πρέπει. Η προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο είναι τεράστια".

Ενώ κατέληξε, κάνοντας -εμμέσως- επίθεση στην EuroLeague: " Τα εθνικά πρωταθλήματα παίζουν τεράστιο ρόλο, αυτόν που πρέπει, κάτω από την αιγίδα της FIBA. Οι άλλοι είναι παραχαράκτες του αθλήματος. Δεν υπάρχει κλειστό συμβόλαιο. Να τερματίζει μια ομάδα στην έκτη θέση και να μην παίζει σε μια διοργάνωση και να παίζει άλλη. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Η αλήθεια είναι πάντα ευχάριστη, πιστεύω ότι είναι ευχή όλων των Ελλήνων η ΑΕΚ να προχωρήσει και να πάρει το Κύπελλο".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ