BASKETBALL CH. LEAGUE

Μπάνκι: "Πρέπει να κάνουμε reset, όλοι είδαν τι έγινε στο γήπεδο"

Μπάνκι: "Πρέπει να κάνουμε reset, όλοι είδαν τι έγινε στο γήπεδο"
EUROKINISSI

Ο Λούκα Μπάνκι άφησε αιχμές για την διαιτησία στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας όμως ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να ασχοληθεί μόνο με το παιχνίδι της.

Η ΑΕΚ δεν έφυγε με τη νίκη, αλλά η διαφορά με την οποία ηττήθηκε από την Μπάμπεργκ (67-71) μπορεί να την αφήσει ικανοποιημένη. Πολύ περισσότερο δε μετά το σχεδόν καταστροφικό πρώτο οκτάλεπτο , κατά το οποίο δεν μπόρεσε να βάλει ούτε έναν πόντο. Ο Λούκα Μπάνκι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει reset, δεν παρέλειψε όμως να αφήσει και αιχμές για την διαιτησία του αγώνα...

" Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, έπαιξαν έναν αγώνα με πολλή ένταση και δεν ήταν εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματα και την πίεση ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Είδατε πόσο δυσκολευτήκαμε στην αρχή, χάνοντας εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια όμως βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε και τον τραυματισμό του Ματσιούλις ", είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

"Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο επίπεδο, οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Για κάποια πράγματα μετανιώνουμε και πρέπει να τα διορθώσουμε, ενόψει της ρεβάνς. Ξέρουμε καλά ποιον έχουμε απέναντί μας. Η Μπάμπεργκ παίζει εξαιρετικά τελευταία, δεν έχει χάσει στα τελευταία 12-13 ματς και πρέπει να προσεγγίσουμε το επόμενο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε κάτι παραπάνω, κάτι ξεχωριστό, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε", συνέχισε ο κόουτς της ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην διαιτησία, ο Μπάνκι είπε το εξής: " Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους διαιτητές. Πρέπει να κάνουμε reset, να μη μιλάμε και να μη σχολιάζουμε πράγματα. Όλοι είδαν τι έγινε στο παρκέ, μπορείς να συμφωνήσεις ή όχι. Το παιχνίδι τελείωσε. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θέλουμε να αποδείξουμε πως θα παλέψουμε ως το τέλος".

ΘΙΟΝΤΟΡ: "ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΚΛΗΡΑΔΑ"

Ο Τζόρνταν Θίοντορ είπε από τη μεριά του: " Στην αρχή του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν προβλήματα στο σκοράρισμα. Ήταν σκληρό παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη, ωστόσο κάναμε καλή δουλειά. Δείξαμε σκληράδα στο τέλος του αγώνα. Τελειώσαμε καλά το ματς και πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ