BASKETBALL CH. LEAGUE

Μπάνκι: "Περίεργο το συναίσθημα που η Μπάμπεργκ θα είναι αντίπαλος"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κλήρωση των ομίλων του Basketball Champions League έφερε την ΑΕΚ σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό όμιλο, με τον Λούκα Μπάνκι να στέκεται στο γεγονός πως υπάρχει έξτρα κίνητρο στην Ένωση για τη διατήρηση των σκήπτρων στη διοργάνωση.

Η νέα σεζόν στο Basketball Champions League ξεκίνησε επί της ουσίας το μεσημέρι της Τετάρτης (11/7) με την κλήρωση των ομίλων. Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε στον τρίτο , όπου μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση και τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ, η οποία πέρσι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ισραήλ. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν είναι σε θέση βέβαια να κάνουν από τώρα τους... υπολογισμούς τους, δεδομένου ότι αφενός δεν έχει συμπληρωθεί το δικό τους παζλ σε επίπεδο προσώπων, αφετέρου γιατί κι οι υπόλοιπες ομάδες έχουν πολλά κενά στη δωδεκάδα τους.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ για όσα έγιναν στην κλήρωση, εξηγώντας πως " η κλήρωση δεν είναι εύκολη. Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος με δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η Μπάμπεργκ και η Χάποελ Ιερουσαλήμ που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο BCL, και τις εξίσου δυνατές Νίμπουρκ, Φουενλαμπράδα και Nτιζόν", για να προσθέσει: " Σίγουρα, αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο στο να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί ώστε να υπερασπιστούμε επάξια το στέμμα μας. Πάντως, όλες οι ομάδες δουλεύουν τώρα, ώστε να φτιάξουν τα ρόστερ τους και καθαρή εικόνα θα έχουμε αργότερα".

Ο νέος τεχνικός των Κυπελλούχων Ευρώπης εξήγησε βέβαια πως " ως ομάδα αυτό, που θέλουμε να προσφέρουμε στους οπαδούς μας είναι συναρπαστικά ματς και θεαματικές νίκες σε ένα τόσο ανταγωνιστικό όμιλο", ενώ αναφορικά με το γεγονός ότι μεταξύ των αντιπάλων θα είναι κι η Μπάμπεργκ, ομάδα στην οποία εργάστηκε τους τελευταίους μήνες, δήλωσε: " Το συναίσθημα, που έχω είναι περίεργο. Μπορεί να είχα μικρή εμπειρία στον πάγκο την Μπάμπεργκ, μόλις τρεις μήνες, αλλά ήταν κάτι που απόλαυσα. Πλέον, όμως δεν την βλέπω σαν την προηγούμενη μου ομάδα, αλλά ως έναν αντίπαλο που πρέπει να κερδίσουμε".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ