BASKETBALL CH. LEAGUE

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ στο Στρασβούργο

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ στο Στρασβούργο

Με 300 φίλους της θα αγωνιστεί απέναντι στην Στρασμπούρ στη γαλλική πόλη η ΑΕΚ, η οποία έσπευσε να ζητήσει εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα των "8" του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ θέλει όσο τίποτε να πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Basketball Champions League, με τους ανθρώπους της να κάνουν άμεσα τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα με την Στρασμπούρ.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19/3) πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον β' αγώνα με την ΑΕΚ, ενημερώνοντας παράλληλα πως θα υπάρχουν ανακατατάξεις στο εσωτερικό του Rhenus Sport προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί κανείς. Οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν τριακόσια (300) εισιτήρια για το παιχνίδι στη γαλλική πόλη, με τους ανθρώπους της Στρασμπούρ να κάνουν άμεσα τα πλάνα τους για το σημείο του γηπέδου, στο οποίο θα καθίσουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ανακοινώσει ήδη από την επομένη της πρόκρισης στους "8" πως βρίσκονται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ στο Στρασβούργο
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ