ΑΕΚ

Με "ένα μάτι" αγωνίστηκε κόντρα στην Στρασμπούρ ο Σάκοτα!

Με "ένα μάτι" αγωνίστηκε κόντρα στην Στρασμπούρ ο Σάκοτα!

Ένα χτύπημα που δέχθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Στρασμπούρ είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί ο Ντούσαν Σάκοτα με"ένα μάτι" στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και σημείωσε τα 2 μεγάλα τρίποντα! Πλήξη κερατοειδούς είναι η διάγνωση.

Ο Ντούσαν Σάκοτα έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν υπολογίζει την υγεία του όταν πρόκειται για την ΑΕΚ. Στον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 κόντρα στη Νίμπουρκ χρειάστηκε να παίξει με ένεση στη μέση στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μείνει στην συνέχεια 10 μέρες εκτός δράσης. Στον χθεσινό (4/4) αγώνα με την Στρασμπούρ λοιπόν αγωνίστηκε με... να μάτι!

Ο αρχηγός της "Ένωσης" δέχθηκε ένα χτύπημα στο δεξί του μάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει προβλήματα όρασης στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό δεν τον εμπόδισε όμως όχι μόνο να αγωνιστέι, αλλά να σημειώσει και τα δύο μεγαλύτερα τρίποντα του αγώνα στην τέταρτη περίοδο, σφραγίζοντας την πρόκριση της "Ένωσης"!

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο Σάκοτα υπέστη τελικά πλήξη κερατοειδούς στο δεξί μάτι. Από χθες ακολουθεί θεραπευτική αγωγή με το μάτι του να είναι - όπως το χαρακτηρίζει η ΑΕΚ - "ταμποναρισμένο" για αυτό τον λόγο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ελλάδα

Με την ευκαιρία, δείτε τις καλύτερες στιγμές του Σάκοτα από τον αγώνα με την Στρασμπούρ, συμπεριλαμβανομένων των δύο τριπόντων που σημείωσε, βλέποντας ουσιαστικά μόνο από το ένα μάτι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ - ΑΕΚ 83-83

ΑΕΚΑΡΑ για Ευρωκούπα, προκρίθηκε στο Final Four του Champions League

ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Τα δύο τρίποντα - μαχαιριές του Σάκοτα στον δρόμο για το Final Four

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24