BASKETBALL CH. LEAGUE

Μαυροειδής: "Να πάρουμε το τρόπαιο για τον πρόεδρο και τον κόσμο"

Μαυροειδής: "Να πάρουμε το τρόπαιο για τον πρόεδρο και τον κόσμο"

Ο σέντερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Στέφανο Μακρή για την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League.

Ο Sport24 Radio 103,3 και ο Στέφανος Μακρής υποδέχθηκαν την αποστολή της ΑΕΚ στο "Ελ. Βενιζέλος" και ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στο Final Four του Basketball Champions League, στάθηκε στην ιδιαίτερη ημερομηνία της διεξαγωγής της αναμέτρησης με την Στρασμπούρ στην Γαλλία και σημείωσε την "δίψα" που έχουν οι "κιτρινόμαυροι" για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

"Είναι μια τεράστια τιμή για την ομάδα και την ιστορία της. Είμαστε σε μια κατάσταση που προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται. Μάθαμε πώς το Final Four θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θέλουμε να πάρουμε ακόμα ένα τρόπαιο. Για τον πρόεδρο και τον κόσμο μας. Όπως έβλεπα το ματς με τη Στρασμπούρ πιστεύω και δέκα ημέρες να παίζαμε δεν θα χάναμε. Το θέλαμε πολύ και λόγω της επετείου για τον θρίαμβο του 1968. Θα ήταν ντροπή να μην καταφέρουμε κάτι καλό σε μια μέρα ορόσημο για την ομάδα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουμε έξω", δήλωσε αρχικά στον Sport24 Radio 103,3 ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αγωνιστικά ρίξαμε μεγάλο βάρος στο να παίξουμε καλή άμυνα στην περιφέρεια γιατί έχουν πολύ επικίνδυνους παίκτες ρισκάροντας μέσα στο καλάθι. Μας έκαναν κάποια ζημιά, αλλά όχι όπως είχε συμβεί στα παιχνίδια του ομίλου".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ