BASKETBALL CH. LEAGUE

Μαυροειδής - Λαρεντζάκης συμφωνούν: "Σκληρή στην άμυνα η Μούρθια"

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δημήτρης Μαυροειδής και Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για τον ημιτελικό της Παρασκευής με την Μούρθια και κράτησαν χαμηλούς τόνους.

Δύο μέρες πριν τον ημιτελικό της Παρασκευής (4/5, 21:30) με την Μούρθια, άπαντες στην ΑΕΚ κινούνται στους ρυθμούς του Basketball Champions League. Στο τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κι ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και κράτησαν χαμηλούς τόνους καθώς όλοι γνωρίζουν πως πριν από τόσο κρίσιμους αγώνες, παίκτες και προπονητές συγκεντρώνονται στους στόχους τους.

" Όλοι έχουμε ανυπομονησία για να προκριθούμε στον τελικό και για να δούμε γεμάτο το γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε" σχολίασε ο Δημήτρης Μαυροειδής και συνέχισε κάνοντας αναφορά στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: " Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει την Μούρθια,. δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Είναι ομάδα γεμάτη σε όλες τις θέσεις, με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας, παίζει δυνατά, δεν είναι τυπική ισπανική ομάδα που μόνο τρέχει. Από εμάς θα εξαρτηθεί αν θα κερδίσουμε. Τα παιδιά που βρίσκονται εδώ, όλοι έχουμε περάσει παρόμοιες συνθήκες. Ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις και να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι".

Ρεαλιστής και προσγειωμένος ο Μαυροειδής, ρεαλιστής και προσγειωμένος και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης: " Πρέπει να μπούμε 100% συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα και να τα δώσουμε όλα. Σε κάθε μεγάλο ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι, το έχουμε αποδείξει, τώρα θα είμαστε ακόμη περισσότερο" εξήγησε και συνέχισε: " Δεν υπάρχει "πρέπει", όλες οι ομάδες παίζουν σε υψηλό επίπεδο, όλες οι ομάδες παίζουν μπάσκετ. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί, ενωμένοι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Η Μούρθια παίζει σε ρυθμούς ACB, έχει καλή και σκληρή άμυνα, έχει 12 παίκτες, προσπαθούμε να βρούμε τα ελαττώματά τους και να τους χτυπήσουμε".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ