ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ ΑΕΚ: "Ελάτε στο γήπεδο για να τιμήσουμε τον Νίκο Ζήση"

ΚΑΕ ΑΕΚ: "Ελάτε στο γήπεδο για να τιμήσουμε τον Νίκο Ζήση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάλεσμα στον κόσμο της έκανε η ΚΑΕ ΑΕΚ, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (24/10) με τη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση που γυρίζει στο σπίτι του.

Η τρίτη αγωνιστική του Basketball Champions League 2018/19 θα είναι ιδιαίτερη για την ΑΕΚ, που θα υποδεχθεί την επόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ τη Μπάμπεργκ στην οποία εργάζονταν πέρυσι οι Λούκα Μπάνκι - Ηλίας Καντζούρης. Μπορεί οι δύο προπονητές να μετακόμισαν από τη Γερμανία στην Αθήνα, πίσω στη Βαμβέργη έμεινε όμως ο Νίκος Ζήσης, ένα "παιδί" της κιτρινόμαυρης οικογένειας, το οποίο θα τιμήσει πριν το τζάμπολ ο Μάκης Αγγελόπουλος. Γι' αυτό και οι παράγοντες της ΚΑΕ απήυθυναν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να τιμήσει τον Έλληνα γκαρντ που συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

" Από την ημέρα, που άφησε την ιστορική ΧΑΝΘ ο Νίκος Ζήσης, στα 16-17 του, για να κατηφορίσει στην Αθήνα και τη μεγάλη ΑΕΚ, που διεκδικούσε την επιστροφή της στο θρόνο, πέρασε καιρός. Συμμετείχε στα 4 τρόπαια της «Βασίλισσας» επί τεχνικής ηγεσίας Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ντράγκαν Σάκοτα και διέπρεψε κατόπιν σε γνωστά ευρωπαϊκά κλαμπ (Μπενετόν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Μπιλμπάο, Ούνιξ, Φενερμπαχτσέ) αλλά και στην Εθνική Ανδρών κατακτώντας δεκάδες τίτλους και μετάλλια.

Λάμπρυνε με το χαρακτήρα και τη διαδρομή του το ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο μπάσκετ και γυρίζει στο... σπίτι του, ως προσωρινά αντίπαλος, με τη φανέλα της Μπάμπεργκ, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ B.C. και ο κόσμος της ΑΕΚ ετοιμάζονται να υποδεχτούν το διεθνή γκαρντ με τις δέουσες τιμές, ήτοι όπως αρμόζει στο σύλλογο των ιδεών, των αξιών, των συμβολισμών.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/10), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τη Μπάμπεργκ για το BCL, ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θα βραβεύσει τον Νίκο Ζήση.

Ένας λόγος παραπάνω για να σπεύσουν οι οπαδοί μας στο γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ