BASKETBALL CH. LEAGUE

Η πρόκριση της ΑΕΚ αλλάζει το πρόγραμμα της Stoiximan.gr Basket League!

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η πρόκριση της ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions League θα φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan.gr Basket League, αφού την ημέρα του ημιτελικού (4/5) η "Ένωση" θεωρητικά πρέπει να υποδεχθεί τον Προμηθέα!

Η ΑΕΚ δημιούργησε άθελά της ένα μικρό μπλέξιμο στον προγραμματισμό της Stoiximan.gr Basket League. Η πρόκρισή της στο Final Four του Basketball Champions League έχει ως αποτέλεσμα ένα... κόλλημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού την περίοδο που θα διεξαχθεί το Final Four (4-6 Μαϊου) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα των αγώνων δεν έχει ακόμα καθοριστεί βέβαια, αλλά, με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει την δεδομένη στιγμή, η 24η αγωνιστική θα διεξαχθεί θεωρητικά στις 4 Μαϊου, αν και το πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί διάσπαρτα το τριήμερο 4-6 Μαϊου, με την ΑΕΚ να πρέπει μία από αυτές τις ημέρες να υποδεχθεί τον Προμηθέα. Με το Final Four όμως να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ίδια περίοδο, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται στις 4 Μαϊου και τους δύο τελικούς (μικρό και μεγάλο) στις 6 Μαϊου, γίνεται σαφές ότι η ΑΕΚ δεν γίνεται να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο λόγος που η 24η αγωνιστικη είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαϊου ενώ η 23η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 13-15 Απριλίου είναι η προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ να διευκολύνει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι το διάστημα των εβδομάδων που μεσολαβούν θα αγωνιστούν στα playoffs της EuroLeague. Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν θα μετατεθεί ολόκληρη η 24η αγωνιστική για χάρη της ΑΕΚ ή αν απλώς θα οριστεί νέα ημερομηνία για τον αγώνα της "Ένωσης" με τον Προμηθέα.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ