BASKETBALL CH. LEAGUE

Για το τρόπαιο και το ένα εκατομμύριο ευρώ η ΑΕΚ

Για το τρόπαιο και το ένα εκατομμύριο ευρώ η ΑΕΚ

Η πορεία της ΑΕΚ μέχρι το Final Four του Basketball Champions League δεν προσφέρει μόνο "δόξα" στην "Ένωση", αλλά και χρήματα.

Καλή η πρόκριση, καλά όμως και τα χρήματα που θα εισπράξει η ΑΕΚ από την συμμετοχή της στο Final Four του Basketball Champions League... Από τη στιγμή που η "Ένωση" προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, θα βάλει στο ταμείο της παράλληλα και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα γίνει πολύ μεγαλύτερο εάν στο τέλος του δρόμου είναι και η ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο.

Κατ' αρχάς, η πρόκριση στο Final Four προσφέρει αυτομάτως στην ΑΕΚ το μίνιμουμ ποσό των 140.000 ευρώ για τη συμμετοχή της σε αυτό. Ακόμα λοιπόν κι αν η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα χάσει στον ημιτελικό και στον μικρό τελικό και τερματίσει τέταρτη, τότε θα έχει αποκομίσει από τη συμμετοχή της στο Final Four 140.000 ευρώ. Τα ποσά είναι βέβαια πολύ μεγαλύτερα για κάθε θέση ψηλότερα που θα καταλάβει η ΑΕΚ.

Εάν τερματίσει τρίτη, θα βάλει στα ταμεία της 200.000 ευρώ. Εάν φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττηθεί, τότε θα πάρει 400.000 ευρώ. Εάν όμως κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα εισπράξει ένα εκατομμύριο ευρώ, εκτοξεύοντας στα ύψη το ποσό που έχει ήδη πάρει από τη συμμετοχή της στην πρώτη φάση και τις διαδοχικές προκρίσεις στους "16" και στους '8"!

Photo credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ