BASKETBALL CH. LEAGUE

Έτοιμος για Μούρθια ο Σάκοτα

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντούσαν Σάκοτα έδειξε αποφασισμένος για τον ημιτελικό με τη Μούρθια (4/5, 21:30) και τόνισε πως δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο. Προπονήθηκε και είναι έτοιμος

Ο Ντούσαν Σάκοτα προπονήθηκε την παραμονή του αγώνα με τη Μούρθια (4/5, 21:30), βγάζοντας το όνομά του από το απουσιολόγιο των "κιτρινόμαυρων" εν όψει του Final Four του Basketball Champions League.

Ο αρχηγός της Ένωσης είναι έτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα, κι όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους λίγο πριν από την έναρξη της αποψινής (3/5) προπόνησης: " Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε σκληρά στα πικ εν ρολ και στα σκριν μακριά από την μπάλα για τους σουτέρ τους. Πρέπει να είμαστε σκληροί, πιστεύω ότι μέσα από την άμυνα θα βρούμε ρυθμό στην επίθεση".

Αναφορικά με το γεγονός πως η ΑΕΚ βρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού, σημείωσε ότι " είναι μια τεράστια δικαίωση για την προσπάθεια όλων μας. Είμαστε χαρούμενοι, πρέπει να το διασκεδάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει να μας υποστηρίξει", για να προσθέσει μετά από ερώτηση για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ:

" Όταν έρχονται 18.000 φίλαθλοι για να σε υποστηρίξουν, δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι μπορεί όλο αυτό να γυρίσει κατά σου. Σκεφτόμαστε ότι θα είναι "εκεί" για να μας βοηθήσουν και να μας στηρίξουν. Να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια που θα μας δώσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα συναισθήματα, που σίγουρα είναι πολλά, θα πρέπει να τα βάλουμε στην άκρη και να κάνουμε τη δουλειά μας".

Όσο για το φινάλε, κράτησε το καλύτερο. " Το παιχνίδι μιλάει από μόνο του αύριο, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο", τόνισε δείχνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι -και πνευματικά- έτοιμοι για το σπουδαίο παιχνίδι.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ