BASKETBALL CH. LEAGUE

"Εξαφανίζονται" τα εισιτήρια για το Final Four του BCL!

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια για το Final Four του Basketball Champions League (4-6/5) εξακολουθούν να φεύγουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ανακοινώνοντας ότι περιμένει sold out!

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει η ΑΕΚ σε περίπου 15 μέρες στον ημιτελικό με τη Μούρθια (4/5) στο πλαίσιο του Final Four του Basketball Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαϊου. Όπως ενημέρωσε η "Ένωση" στο σάιτ της, από την στιγμή που τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (19/4) τέθηκαν στην διάθεση τα εισιτήρια και στους μη κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, πωλήθηκαν περισσότερα από 3.000 εισιτήρια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε κάτι παραπάνω από 10.000 εισιτήρια!

Η ΑΕΚ μάλιστα ανακοίνωσε ακόμα ότι με βάση τους ρυθμούς που "εξαφανίζονται" τα εισιτήρια είναι πλέον πολύ πιθανό να υπάρξει sold out, ζητώντας από τους φίλους της να σπεύσουν να αποκτήσουν ένα "μαγικό χαρτάκι" πριν να είναι αργά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η ανταπόκρισή σας δικαιώνει πλήρως τις προσδοκίες μας. Περισσότερα από 3.000 εισιτήρια «εξαφανίστηκαν» από τα μεσάνυχτα όταν και ξεκίνησε η διάθεση και για τους μη κατόχους Διαρκείας.

Περισσότερα από 10.000 εισιτήρια συνολικά έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής και με βάση τη δυναμική που παρατηρείται σύντομα αναμένεται να γίνει sold out!

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Σπεύστε να προλάβατε τα τελευταία εισιτήρια. Υπενθυμίζουμε, ότι η διάθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τους γνωστούς τρόπους και το Σαββατοκύριακο.

Η «Βασίλισσα» χρειάζεται τη δυναμική του κόσμου της για να ολοκληρώσει με τους αγώνες του F4 του Basketball Champions League με επιτυχία την υπερήφανη εφετινή διαδρομή της.

Διατίθενται, λοιπόν, εισιτήρια τόσο το Σάββατο (21/04, 10:00-17:00), όσο και την Κυριακή (22/04, 10:00-19:30) από τα εκδοτήρια του Σταθμού «Ειρήνη», πλησίον του ΟΑΚΑ.

Hλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html
και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Η ΑΕΚ B.C. ζητεί από τον κόσμο της ομάδας μας να κάνει υπομονή, καθώς υπάρχει αναμονή διαρκείας στο διαδικτυκό σύστημα λόγω της πρωτοφανούς κινητικότητας και ζήτησης εισιτηρίων.

Διευκρινίζεται, ότι το «barcode» του Διαρκείας, το εισάγουμε μέχρι την παύλα . - . Για παράδειγμα, αν το «barcode» είναι 12345678-0, εισάγουμε μόνο το 12345678.

Παρακαλείται, όποιος αγοράζει εισιτήριο-πακέτο 2 ημερών, να μην πετάξει ή καταστρέψει το εισιτήριό του, καθώς θα ισχύσει το ίδιο και για τους αγώνες της Παρασκευής και για τους αγώνες της Κυριακής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σ’ αυτή τη φάση δεν θα διατίθενται εισιτήρια ΜΟΝΟ για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο 2 ημερών. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

- Οι κάτοχοι Διαρκείας θα πρέπει να βάλουν το barcode του εισιτηρίου τους (Διαρκείας), για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην αγορά εισιτηρίων . Θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι 10 εισιτήρια με ένα Διαρκείας χρησιμοποιώντας μόνο μία φορά τον κωδικό του διαρκείας τους. Τον κωδικό θα τον ζητήσει όταν γράφουν τα στοιχεία τους.

- Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση

- Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

- Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

- Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

- Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας

- Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

- Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793).

- Προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να δημιουργήσουν λογαριασμό στο: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html, ώστε να μην χάσουν χρόνο την ημέρα που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια."

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ