BASKETBALL CH. LEAGUE

Απίστευτο: Οκτώ λεπτά χωρίς καλάθι η ΑΕΚ!

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τον πρώτο προημιτελικό με την Μπάμπεργκ αφού χρειάστηκε σχεδόν οκτώ αγωνιστικά λεπτά για να πετύχει τους πρώτους πόντους της!

Σενάριο βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες των οπαδών της γράφτηκε στην εκκίνηση του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπάμπεργκ στην Γερμανία για τον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Champions League.

Και αυτό γιατί οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ αστοχίας είτε σε δίποντα είτε σε τρίποντα, με αποτέλεσμα η Μπάμπεργκ να βρεθεί να προηγείται 8-0 στα πρώτα οκτώ λεπτά και τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν σε αυτό το καταστροφικό διάστημα 0/12 σουτ και 4 λάθη!

Ο Γιάννης Λαρεντζάκης με διείσδυση και καλάθι στα 2'05'' πριν από τη λήξη του δεκαλέπτου μείωσε σε 8-2 και έσπασε την κατάρα ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως στα δύο τελευταία λεπτά το πρώτου δεκαλέπτου η Ένωση πέτυχε 8 πόντους!

Οι τελευταίοι ήταν από τον Θίοντορ που με τρίποντο στο τέλος της περιόδου έγραψε το 11-10, εκμηδενίζοντας ουσιαστικά το προβάδισμα που πήραν οι Γερμανοί στα πρώτα οκτώ λεπτά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ