BASKETBALL CH. LEAGUE

ΑΕΚ: Χάνει την σεζόν ο Ματσιούλις

ΑΕΚ: Χάνει την σεζόν ο Ματσιούλις

Σοκ στην ΑΕΚ, καθώς ο Γιόνας Ματσιούλις υπέστη κάταγμα στον αγκώνα του αριστερού χεριού και θα μείνει εκτός δράσης ως το τέλος της σεζόν.

Ο Γιόνας Ματσιούλις τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ και τα μαντάτα για τον ίδιο και τους κιτρινόμαυρους μόνο καλά δεν είναι.

Ο έμπειρος Λιθουανός φόργουορντ σύμφωνα με την αρχική διάγνωση και την ενημέρωση της ομάδας του, θα τη γλίτωνε με οστικό οίδημα κεφαλής αριστεράς κερκίδας (στον αγκώνα) με πιθανή συνδεσμική βλάβη, αλλά τα αποτέλεσμα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, έδειξαν πως η ζημιά είναι μεγαλύτερη. Ο Γιόνας Ματσιούλις υπέστη κάταγμα και ύστερα από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ως το τέλος της σεζόν, ενώ πλέον ο Λούκα Μπάνκι καλείται να βρει τον τρόπο που καλύψει το κενό που δημιουργείται από την απουσία του.

Ο 34χρονος Λιθουανός σε 20 συμμετοχές στην Basket League έχει μέσο 11,5 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 1 λάθος, ενώ σε 17 παιχνίδια στο Basketball Champions League έχει μέσορ όρο 8,6 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και 0,9 λάθη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ