BASKETBALL CH. LEAGUE

ΑΕΚ: "Ο κόσμος παραμένει η αδιαμφισβήτητη δύναμή μας"

ΑΕΚ: "Ο κόσμος παραμένει η αδιαμφισβήτητη δύναμή μας"
EUROKINISSI

Οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν βροντερό "παρών" στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την Στρασμπούρ και οι "κιτρινόμαυροι" φρόντισαν να τους ευχαριστήσουν για την στήριξή τους.

Η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League πήρε τη νίκη επί της Στρασμπούρ έχοντας την έντονη υποστήριξη των φιλάθλων (12.000 - 13.000), η οποία μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους "κιτρινόμαυρους".

Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές της Ένωσης ευχαρίστησαν τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους υπενθυμίζοντας πως ο κόσμος παραμένει "η αδιαμφισβήτητη δύναμη" της ομάδας τους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

"Η «Βασίλισσα» πραγματοποίησε το πρώτο βήμα πρόκρισης για το Φάιναλ Φορ του BCL. Ο δρόμος είναι όμως μακρύς.

Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές της ΑΕΚ B.C. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον συγκλονιστικό κόσμο μας, ο οποίος έσπευσε στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και με τη φωνή του έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για τη νίκη.

Ο κόσμος της ΑΕΚ κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης, γεγονός που έκανε αίσθηση στο Basketball Champions League, αλλά κυρίως τόνωσε το ηθικό των παικτών μας, καθώς η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο απαιτητική.

Ο κόσμος της ΑΕΚ παραμένει η αδιαμφισβήτητη δύναμή της. Αυτή τη δύναμη θα έχει σύμμαχο η «Βασίλισσα» και στην αναμέτρηση του Στρασβούργου, ανήμερα του «Χρυσού Ιωβηλαίου» από το έπος του Καλλιμάρμαρου.

Ευχαριστούμε ξανά..."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ